Un cocktail de energie magica in Heaven Studio cu DJ Sava si Misha. Galerie foto

_2_IMG_3200

Prima noapte in Heaven Studio din seria Saturday Magic pe anul 2013 a venit cu o surpriza pentru cei care au ales sa treaca pragul clubului timisorean. Amatori de distractie au avut parte de un recital sustinut de DJ Sava impreuna cu frumoasa Misha, care au prestat un concert ce le-a făcut pe fete să danseze. Petrecăreţii au avut ocazia să asculte cea mai recentă piesă a celor doi, şi anume Give it to me.

Artistul si-a cucerit fanii cu toate piesele lansate, iar “Cocktail” – cel mai recent single al cunoscutului DJ, nu face exceptie si  este prezent in playlisturile radiourilor, dar si in ale celor mai tari cluburi. Veniti dintr-o mini-vacanta la munte, inainte de a lansa albumul “Cocktail”, la finalul lunii ianuarie, cei doi au cantat astazi live hiturile “Give it to me” si “I like the trumpet”, un indemn la distractie, la nonconformism,  o esenta de energie in care fiecare reprezentanta a sexului frumos a animat atmosfera de basm. Cadrele de la faţa locului si vraja in  care domnisoarele prezente s-au etalat au fost completate de beat-urile pieselor spre bucuria celor de pe ring  care au topait si s-au distrat la concert.

Spectacolul de noapte a continuat în ritmul mixului declansat de Sava. Dupa acesta, la platane s-a aflat Pavel Maxim şi DJ Vox, rezidenţii care au făcut warm up şi s-au ţinut tare şi la afterparty.

 

Andrei Bancsov

Foto: Cosmin Bălţoi

GALERIE FOTO:

yim Un cocktail de energie magica in Heaven Studio cu DJ Sava si Misha. Galerie fotogmail Un cocktail de energie magica in Heaven Studio cu DJ Sava si Misha. Galerie fotobookmark Un cocktail de energie magica in Heaven Studio cu DJ Sava si Misha. Galerie fotodelicious Un cocktail de energie magica in Heaven Studio cu DJ Sava si Misha. Galerie fotodigg Un cocktail de energie magica in Heaven Studio cu DJ Sava si Misha. Galerie fotomyspace Un cocktail de energie magica in Heaven Studio cu DJ Sava si Misha. Galerie fotoshare save 120 16 Un cocktail de energie magica in Heaven Studio cu DJ Sava si Misha. Galerie foto

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National