EXCLUSIV: GALA PTK MODELS 2013 LA A PATRA EDITIE LA TIMISOARA! VIDEO!

Afis Gala PTK

Dupa succesele de anii trecuti, cand cluburile au fost pline de animatoare si show-uri de flacari, sau prezentari de lenjerie intima ce au strans peste 100 de mii de vizualizari pe Youtube, GALA PTK Models revine si in 2013 cu un nou spectacol de lumina si culoare.  Daca e ianuarie si e inceput de an, modelele de la PTK Models isi aleg si pentru 2013 imaginea, vineri 18 ianuarie, incepand cu ora 23:00 in Clubul Madness din Timisoara. Ajunsa la a 4-a editie, GALA PTK Models 2013, promite a fi un eveniment dincolo de tiparele obisnuite ale unui fashion show.

Astfel, seara va incepe cu prezentarea modelelor, care vor fi supuse unor probe de fotogenie, urmand sa lanseze colectia de rochii de seara “Ladybird” by Jenny Luck.

” Va fi un eveniment fashion ce va aduna laolalta elita agentiei. Fetele sunt increzatoare iar noi cei din conducere suntem optimisti, ca la fel ca in fiecare an Gala PTK va fi un real succes” – a declarat Malvina Rotuna din partea organizatorilor.

Condamnate la distractie! Aceasta este tema galei din acest an pentru fetele de la PTK Models, care se vor afla in permanenta intre multime, pe ringul de dans.

“Asteptam cat mai multa lume sa ni se alature la distractie si cea mai buna dintre noi sa castige!” – A declarat Loredana Ene, model al agentiei PTK Models.

Seara va continua cu un concert al tanarului artist timisorean, Agape (Extrem Addy), iar pana la desemnarea castigatoarei premiului de 100 de euro pus la bataie de cei de la PTK, ringul de dans va fi incins de muzica celebrului MC GEO DA SILVA.

Informatii si rezervari la telefon: 0748228192

GALA PTK 2012

GALA PTK 2011

yim EXCLUSIV: GALA PTK MODELS 2013 LA A PATRA EDITIE LA TIMISOARA! VIDEO!gmail EXCLUSIV: GALA PTK MODELS 2013 LA A PATRA EDITIE LA TIMISOARA! VIDEO!bookmark EXCLUSIV: GALA PTK MODELS 2013 LA A PATRA EDITIE LA TIMISOARA! VIDEO!delicious EXCLUSIV: GALA PTK MODELS 2013 LA A PATRA EDITIE LA TIMISOARA! VIDEO!digg EXCLUSIV: GALA PTK MODELS 2013 LA A PATRA EDITIE LA TIMISOARA! VIDEO!myspace EXCLUSIV: GALA PTK MODELS 2013 LA A PATRA EDITIE LA TIMISOARA! VIDEO!share save 120 16 EXCLUSIV: GALA PTK MODELS 2013 LA A PATRA EDITIE LA TIMISOARA! VIDEO!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National