Alexandra Paraschiv – noua imagine a agenției PTK Models din Timisoara! Foto, Video, Interviu!

ptk-192

Gala PTK Models a ajuns la editia cu numarul patru si a avut loc vineri noapte, in Madness Club din Timisoara. Cu toate ca publicul nu a fost foarte numeros, evenimentul a continut momente neprevazute, sexy sau amuzante. Noaptea a inceput cu proba de fotogenie, in timpul careia, fotomodelele au defilat in colectia de rochii de seara “Ladybird” by Jenny Luck. Rand pe rand, fetele au fost supuse multor alte probe, precum cea de dictie sau de impresionare, la care unele s-au descurcat mai bine, altele mai putin. A avut loc chiar si o reprezentatie dramatica de teatru.

Evenimentul a continuat cu un concert al tanarului artist timisorean, Agape (Extrem Addy), iar pana la desemnarea castigatoarei premiului de 100 de euro, ringul de dans a fost incins de modelele agentiei. Desi nu in numar foarte mare, cei prezenti s-au distrat cat i-au tinut fortele. Si mai mult de atat, se poate spune, mai ales ca doua cliente au picat din picioare dupa prea multa… distractie. In final s-au aflat si rezultatele concursului si astfel Alexandra Paraschiv a fost aleasa noua imagine a agentiei PTK  Models pentru anul 2013, sub spuma de sampanie. Evenimentul a fost intr-adevar un show plin cu drame, sex appeal si fotomodele!

INTERVIU ALEXANDRA PARASCHIV:

Cum te simti in calitate de noua imagine a agentiei PTK Models?

In ciuda faptului ca nu ma asteptam deloc la rezultatul final si anume sa castig concursul, ma bucur si inca sunt surprinsa. Consider ca este un pas important pentru mine si pentru cariera mea.

Cu ce ganduri incepi anul 2013 ?

Bineinteles ca anul 2013 il incep cu ganduri constructive, imi doresc sa evoluez, sa pornesc cu dreptul in acest an ceea ce s-a si intamplat in aceasta seara.

Ce iti cumperi de premiul ce l-ai primit ?

Sincera sa fiu nu m-am gandit nici macar ca o sa am onoare de al catiga, in concluzie nu m-am gandit ce o sa imi cumpar de premiu. Orice imi voi cumpara imi va aminti de Gala PTK,  seara in care am fost aleasa ca imagine a agentiei.

Ce parere ai de celelalte fete? De echipa PTK Models? 

Echipa PTK Models este muncitoare, isi da interesul pentru ca lucrurile sa decurga bine. Fetele sunt minunate. In continuare sper sa fie bine atat pentru mine cat si pentru echipa, dar cel mai important este sa fim sanatosi, restul se rezolva cu putina munca si perseverenta. Va multumesc tuturor pentru efort depus echipei si pentru incredere  - a declarat Alexandra Paraschiv pentru Evenimente Banatene.

 

VIDEO:

underconstruction

GALERIE FOTO:

 

 

yim Alexandra Paraschiv   noua imagine a agenției PTK Models din Timisoara! Foto, Video, Interviu!gmail Alexandra Paraschiv   noua imagine a agenției PTK Models din Timisoara! Foto, Video, Interviu!bookmark Alexandra Paraschiv   noua imagine a agenției PTK Models din Timisoara! Foto, Video, Interviu!delicious Alexandra Paraschiv   noua imagine a agenției PTK Models din Timisoara! Foto, Video, Interviu!digg Alexandra Paraschiv   noua imagine a agenției PTK Models din Timisoara! Foto, Video, Interviu!myspace Alexandra Paraschiv   noua imagine a agenției PTK Models din Timisoara! Foto, Video, Interviu!share save 120 16 Alexandra Paraschiv   noua imagine a agenției PTK Models din Timisoara! Foto, Video, Interviu!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National