Incalzire in pardoseala (P)

incalzireinpardoseala

Daca vine vorba de incalzitul locuintei, fiecare dintre noi ne dorim sa aflam cat mai multe detalii despre posibilitatile care exista si care e cea mai avantajoasa pentru noi. Daca vine vorba despre incalzirea cu energie electrica aceasta se poate realiza in mai multe feluri : prin radiatoare electrice, panouri electrice, pardoseli electrice. Avantajul sistemelor de incalzire electrice este acelas ca nu necesita prevederea unui cos de fum. Important de asemenea este consumul redus de energie in cazul sistemelor de incalzire electrica in pardoseala cu instalare deasupra sapei (fara ingropare).

Termostatul este cheia succesului in realizarea consumurilor de energie cat mai mici posibil, prin programarea acestuia sa functioneze la temperaturi de confort individualizat in orele necesare si trecerea automata a acestuia la temperaturi cu maxim 5 grade Celsius mai scazute in orele in care zona/incaperea/locuinta nu este utilizata. Orice diferenta mai mare de 5 grade Celsius implica direct racirea excesiva a peretilor si a spatiului ambiant, astfel rezultand o durata mai mare functionare a sistemului de incalzire pentru a ajunge din nou la temperatura dorita.

Sistemele de incalzire in pardoseala au fost concepute cu o putere electrica instalata pe metru patrat de 150 de W pentru a crea un confortul unui spatiu radiant termic cat mai mare, rapiditate in incalzire si consum redus.

yim Incalzire in pardoseala (P)gmail Incalzire in pardoseala (P)bookmark Incalzire in pardoseala (P)delicious Incalzire in pardoseala (P)digg Incalzire in pardoseala (P)myspace Incalzire in pardoseala (P)share save 120 16 Incalzire in pardoseala (P)

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National