Adrian Haiduc a socat publicul in club, la Timisoara! GALERIE FOTO!

IMG_3924-1
Excentric si poate chiar socant. Asa a parut spectacolul oferit de cea mai noua colectie a desingerului Adrian Haiduc. Colectia ”The Consequences” a prins viata sambata, la Timisoara, in Clubul No Name. Bijuteriile din lac, piele, cristale, nituri si tinte, realizate impreuna cu Mircea Florea, care a adus si pantofi cu… cornite, au fost accesoriile pe care le-au purtat manechinele pe podium. Mai mult, fetele au fost imbracate in lenjerie intima, la care au fost adaugate bucati de folii lipite pe corp. Nu au lipsit mastile, dar nici coregrafia detul de socanta, la fel ca si cea de la care designerul s-a inspirat.
 
“Dupa cum se stie, nici o colectie a mea nu e intamplatoare si ea trebuie neaparat sa aiba o semnificatie pentru cei care o privesc. Colectia ”The Consequences” vorbeste despre consecintele iubirii tradate si a chinului singuratatii. Sunt multumit ca am putut prezenta o colectie, chiar daca sunt in Statele Unite si zic eu, a iesit foarte bine, cu ajutorul lui  Gabriel Tomusenko, cel care s-a ocupat de coregrafie, dar si cel al Cameliei Talos, hair stilistul fara de care modelele nu ar fi intrat atat de bine in pielea personajelor”, a declarat Adrian Haiduc.

 

GALERIE FOTO:

 

yim Adrian Haiduc a socat publicul in club, la Timisoara! GALERIE FOTO!gmail Adrian Haiduc a socat publicul in club, la Timisoara! GALERIE FOTO!bookmark Adrian Haiduc a socat publicul in club, la Timisoara! GALERIE FOTO!delicious Adrian Haiduc a socat publicul in club, la Timisoara! GALERIE FOTO!digg Adrian Haiduc a socat publicul in club, la Timisoara! GALERIE FOTO!myspace Adrian Haiduc a socat publicul in club, la Timisoara! GALERIE FOTO!share save 120 16 Adrian Haiduc a socat publicul in club, la Timisoara! GALERIE FOTO!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National