INTERVIU: De pe podiumurile din Timișoara la catedră! Alina Adriana Stăvărache (Stircu) imaginea agenției PTK Models în 2009 predă engleză la Oțelul Roșu

Alina Stircu 20

Ani pe podium și multă muncă. Acestea sunt cuvintele ce o caracterizează pe Adriana Stăvărache, imaginea agenției PTK Models din Timișoara în anul 2009. Cu toate ca a fost însărcinată și acum are un băiețel de numai doi anișori, Adriana Stăvărache (ex Stircu) a ramas la fel de frumoasă ca în perioada în care profesa ca model. În prezent, Adriana este cadru didactic la un liceu din Oțelul Roșu.

Redacția Evenimente Bănățene a stat de vorbă cu ea, depănând amintiri din perioada în care smulgea ropote de aplauze pe podiumurile din Timișoara.

INTERVIU:

Alina Stircu 06 200x300 INTERVIU: De pe podiumurile din Timișoara la catedră! Alina Adriana Stăvărache (Stircu) imaginea agenției PTK Models în 2009 predă engleză la Oțelul RoșuBuna Alina, ce mai faci? Care mai e viata ta?

Buna! Sunt bine, am o viata cat se poate de obisnuita.

Am inteles ca esti cadru didactic. Cum te simti acum ca lucrezi cu copiii?

Asa este, sunt profesoara de engleza de aproape doua luni. Majoritatea claselor la care predau sunt clase de liceu, dar predau si la gimnaziu. La inceput mi s-a parut mai greu, dar incet-incet m-am obisnuit cu elevii. 

Ce sentiment ai cand te uiti in urma? Ai avut o serie de prezentari importante in Timisoara. Cum ai facut pasul asta de la modeling inspre educatie?

Privesc in urma cu placere, dar acum am ajuns intr-o alta etapa a vietii mele. Modelingul a fost o pasiune de care poate mi-as fi dorit sa ma pot ocupa mai mult, dar dupa cum stiti, mai aveam si un alt loc de munca, si facultatea. Prioritar a fost sa invat, sa iau o bursa. Daca faci modeling nu inseamna ca nu ai si alte preocupari. Am vrut mereu sa realizez ceva in viata prin propriile forte, iar pentru a putea realiza ceva in ziua de azi trebuie sa ai cel putin o facultate si sa ramai cu ceva in cap dupa ce termini acea facultate. Da, acum lucrez in invatamant, in educatie, nu e un pas prea mare, avand in vedere ca mereu mi-a placut cartea.

Ai un baietel de 2 ani, ai o familie, cum te simti in calitate de mamica? Ce efecte a avut aceasta schimbare asupra vietii tale?

Sunt o mamica foarte fericita si sunt mandra de baietelul meu, care este cel mai frumos si mai destept copil si il iubesc mai mult decat orice. Aceasta schimbare a avut un efect foarte mare, mi-a schimbat radical viata, dar nu as putea niciodata sa am vreun regret, pentru ca sentimentul matern este cel mai frumos sentiment din lume.

Cand te vom revedea pe podium?

Nu am in plan sa revin pe podium, dupa cum am spus, am trecut intr-o alta etapa a vietii mele, dar nu se stie niciodata. Vorba aceea, niciodata sa nu spui niciodata.

Am aflat din surse sigure ca esti scriitoare. Cand asteptam lansarea primului tau volum de poezi ?

Asa este, scriu poezii de cand aveam 10 ani. Sper sa-mi pot lansa primul volum de poezii cat mai curand. 

VIDEO:

yim INTERVIU: De pe podiumurile din Timișoara la catedră! Alina Adriana Stăvărache (Stircu) imaginea agenției PTK Models în 2009 predă engleză la Oțelul Roșugmail INTERVIU: De pe podiumurile din Timișoara la catedră! Alina Adriana Stăvărache (Stircu) imaginea agenției PTK Models în 2009 predă engleză la Oțelul Roșubookmark INTERVIU: De pe podiumurile din Timișoara la catedră! Alina Adriana Stăvărache (Stircu) imaginea agenției PTK Models în 2009 predă engleză la Oțelul Roșudelicious INTERVIU: De pe podiumurile din Timișoara la catedră! Alina Adriana Stăvărache (Stircu) imaginea agenției PTK Models în 2009 predă engleză la Oțelul Roșudigg INTERVIU: De pe podiumurile din Timișoara la catedră! Alina Adriana Stăvărache (Stircu) imaginea agenției PTK Models în 2009 predă engleză la Oțelul Roșumyspace INTERVIU: De pe podiumurile din Timișoara la catedră! Alina Adriana Stăvărache (Stircu) imaginea agenției PTK Models în 2009 predă engleză la Oțelul Roșushare save 120 16 INTERVIU: De pe podiumurile din Timișoara la catedră! Alina Adriana Stăvărache (Stircu) imaginea agenției PTK Models în 2009 predă engleză la Oțelul Roșu

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National