Anca Fologea s-a tuns pentru rolul din urmatorul film

moz screenshot Anca Fologea s a tuns pentru rolul din urmatorul film

moz screenshot 1 Anca Fologea s a tuns pentru rolul din urmatorul film

ancafologea Anca Fologea s a tuns pentru rolul din urmatorul film

Casting – se cauta noi talente

Un casting pentru un film de acţine va avea loc sâmbătă, la Timişoara. Toţi tinerii care vor să devină actori au acum şansa să se afirme, într-un nou film produs de PTK Image.

După succesul neaşteptat al scurt-metrajului „Umbre”, realizatorii acestuia s-au gândit la ceva puţin mai grandios, şi anume la un film mult mai lung de acţiune, cu mafioţi, deţinuţi politici şi fete tinere care dau de belele. Ca şi precedenta realizare, şi acest film va avea un subiect destul de sensibil, îmbrăcat în dramatism şi cu puţin umor negru. Filmul va fi despre o fiică a unui deţinut politic tocmai ieşit din închisoare, care intră în belele care mai de care, iar tatăl, care e şi un fel de mafiot al zonei, trebuie să rezolve problemele create de fiica sa neastâmpărată.

Pentru câteva roluri în film se caută tineri şi tinere cu talente actoriceşti, care îşi doresc o carieră în domeniu. Castingul va avea loc sâmbătă, ora 16:45, la sala 203 de la Casa de Cultură a Studenţilor, în Iosefin. „Am aşteptări mari de la această producţie, aştept să avem un succes mai mare decât cu <Umbre>, mai ales că acum vom lucra cu şi mai muţi profesionişti, cu mai multe camere şi vom avea şi tinere talente în acest film”, a spus în exclusivitate pentru NewsTimisoara.ro unul dintre producători, Bogdan Pătruică.

Anca Fologea s-a tuns pentru rolul din urmatorul film

Dupa succesul neasteptat de care s-a bucurat Anca Fologea cu scurtmetrajul UmbrePTK IMAGE i-a atribuit un nou rol, de aceasta data mult mai complex, cu o actiune mult mai variata. Daca ne-a obisnuit in Umbre cu lacrimi si tristete, de aceasta data Anca va fii “fata lui tata”, o pustoaica neastamparata care intra in belele la fiecare pas. Noul rol a pus-o pe Anca in situatia de a se tunde scurt pentru a intra mai bine in pielea personajului.

yim Anca Fologea s a tuns pentru rolul din urmatorul filmgmail Anca Fologea s a tuns pentru rolul din urmatorul filmbookmark Anca Fologea s a tuns pentru rolul din urmatorul filmdelicious Anca Fologea s a tuns pentru rolul din urmatorul filmdigg Anca Fologea s a tuns pentru rolul din urmatorul filmmyspace Anca Fologea s a tuns pentru rolul din urmatorul filmshare save 120 16 Anca Fologea s a tuns pentru rolul din urmatorul film

One Response to Anca Fologea s-a tuns pentru rolul din urmatorul film

  1. andr3y says:

    hartuiti fata aia :|

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National