Corina își aduce pernele moi de acasă la Timișoara, sâmbăta aceasta. Nu vine singură, ci cu Antonia, Raluka și cu Laurențiu Mocanu (Guess Who)

afis Xland Music Festival

Mai sunt doar câteva ore până când cei mai de succes artiști ai României vor ajunge la Timișoara. Sâmbătă, 9 martie, începând cu ora 19,00, la Xland Music Festival cântă Guess Who, Corina, Antonia, Raluka. Pe ângă ei, urcă pe scenă unii dintre cei mai cunoscuți DJ-i timișoreni: Francesco Delgado şi Jimmy D’Azzaro, care formează  XAvenue, Geo Da Silva și singura apariție vestică topless la mixer, DJ Zhanna (o descoperire recentă a casei de producție Xland Studio). Line-up-ul e întregit de Feli Donose și Silviu Pașca (Vocea României), Dgentleman, Victor Diaz, James Braddock, Maryliss, Benito și  Boyfriend.

Întreg show-ul va fi prezentat de Cosmina Păsărin, unul din cei mai bine cotați MC ai momentului.

 Evenimentul organizat de Xland Studio are loc la Centrul Regional de Afaceri. Până sâmbătă înaintea festivalului, biletele costă doar 36 de lei și se găsesc în cluburile Play (Calea Aradului) și Wake Up (în Complexul Studențesc), precum și la intrarea principală a centrului comercial Bega.

 Dacă de cei care țin capul de afiș a auzit toată lumea, unii dintre artiștii locali merită să fie prezentați. de bunăseamaă, nu e cazul debutului în ceea ce-I privește pe băieții de la X AVENUE – un proiect nou pe piata muzicala alcatuit din cunoscutii DJ Jimmy D’Azzaro si Francesco Delgado si are ca sound de baza Swedish House, Dirty Dutch si Electro. Francesco Delgado a reusit sa cucereasca topurile internationale cu hitul Say Bye al proiectului sau No Artists No Tracks.

Jimmy D’Azzaro a mixat la evenimente importante atat in Romania cat si peste hotare alaturi de artisti cunoscuti precum: Nima Gorji (castigator Best DJ Ibiza 2010) , Audiojack (UK), Audiofly (Ibiza), Bad Girls(Hu), David Sanchez, Marco Carola (IT), Optick, Pagal, Rosario Internullo, Vali Barbulescu si multi altii.

 Cei doi dj si-au unit fortele in acest an si au reusit sa deschida Xland Studio, un studio de  productie care aduce un aport important pietei muzicale din vestul tarii prin descoperirea si promovarea noilor talente.

Cei doi sunt si initiatorii Xland Music Festival, eveniment aflat acum la prima editie. O a doua ediție va avea loc până la finele anului.

 VICTOR DIAZ : A inceput cariera de DJ in 2006 in sezonul estival intr-una din marile discoteci ale litoralului romanesc, apoi a colaborat cu mai multe cluburi din tara ca invitat sub numele de Dj Radoo. In 2010 a devenit cunoscut în afara granițelor țării. A făcut furori în Spania, a reusit sa cucereasca publicul in cele mai importante cluburi din Madrid si din Almeria. In 2011 s-a intors in Romania pentru a-si continua studiile, dar in paralel si-a continuat activitatea prin presatiile in cluburile mari din vestul tarii. Anul trecut a inceput productiile alaturi de cei doi producatori de la X Avenue. In prezent este artist sub contract cu  Xland Studio si urmeaza să își lanseze piesa de debut care va fi completata de un videoclip.

 JAMES BRADDOCK a simtit chemarea catre muzica electronica înca de mic, dar abia în 2010, a hotarât sa faca o modificare în viata sa, să lase afacerile deoparte și să se ocupe de muzică. Sound-ul lui Marco Carola l-a determinat sa se dedice întru totul muzicii electronice si sa lase bussines-ul pe plan secund.  ”Pentru mine, Marco este unul dintre cei mai completi DJ-i din lume si pasiunea pe care o pune în ceea ce face m-a convins sa îmi urmez visul”, spune James Braddock.

DGENTLEMAN are 23 de ani şi este cetățean american. Acasă a studiat psihologia, dar după ce a ajuns în România s-a reinventat: lucrează la o multinațională, s-a apucat de muzică și spune oricui îl întreabă că aici e mult mai bine decât în State. Cântă american pop-dance-house cu influențe rap. În toamnă Dgentleman a fost descoperit de DJ-ii de la X Avenue, apoi a semnat cu ei un contract de manageriat și producție cu casa de producție Xland Studio. Înainte de concert, are emoții. Cu o alură de „bad boy” business, mereu cu cravată la gât și cu o șapcă pe cap, Dgentleman își va lansa prima piesă, ”Move your body”. Versurile îi aparțin. De fapt, de la poezii a început și tatonarea lui muzicală.

 BENITO este primul DJ român care mixeaza si video (toate piesele lui din set vin insotite si de un clip). Și-a inceput cariera in 2001 in singurul club exclusiv latino din vestul tarii. Un an mai târziu avea emisiuni pe radiouri, cu latino show, iar în 2004 a lansat un nou concept de retro party și a pus muzică în cele mai extravagante cluburi din lume.

BOYFRIEND și MARYLISS sunt cei mai noi colaboratori ai studioului Xland. Cu numele de scenă Boyfriend, tânărul designer timișorean Florin Lazăr, fost ziarist, a  decis să se lanseze în muzică. Cu background în presa mondenă, Boyfriend cântă dance-pop-electro și promite o aparție șocantă pe scenă. Maryliss e masterand în sociologie și e atât de talentată încăt i-a convoins de la prima audiție pe cei de la Xland Studio că merită un contract.

yim Corina își aduce pernele moi de acasă la Timișoara, sâmbăta aceasta. Nu vine singură, ci cu Antonia, Raluka și cu Laurențiu Mocanu (Guess Who)gmail Corina își aduce pernele moi de acasă la Timișoara, sâmbăta aceasta. Nu vine singură, ci cu Antonia, Raluka și cu Laurențiu Mocanu (Guess Who)bookmark Corina își aduce pernele moi de acasă la Timișoara, sâmbăta aceasta. Nu vine singură, ci cu Antonia, Raluka și cu Laurențiu Mocanu (Guess Who)delicious Corina își aduce pernele moi de acasă la Timișoara, sâmbăta aceasta. Nu vine singură, ci cu Antonia, Raluka și cu Laurențiu Mocanu (Guess Who)digg Corina își aduce pernele moi de acasă la Timișoara, sâmbăta aceasta. Nu vine singură, ci cu Antonia, Raluka și cu Laurențiu Mocanu (Guess Who)myspace Corina își aduce pernele moi de acasă la Timișoara, sâmbăta aceasta. Nu vine singură, ci cu Antonia, Raluka și cu Laurențiu Mocanu (Guess Who)share save 120 16 Corina își aduce pernele moi de acasă la Timișoara, sâmbăta aceasta. Nu vine singură, ci cu Antonia, Raluka și cu Laurențiu Mocanu (Guess Who)

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National