Miss Martie 2013 – Regal de frumusețe și culoare la Timișoara

copertamissmartie2013

În fața unui public sub așteptările organizatorilor,  Miss Martie 2013 a adunat laolaltă în jur de 100 de timișoreni dornici de distracție, pentru a admira frumusețile locului, într-un concurs organizat de agenția PTK Models. Cei ce au ales aceasta variantă de entertainment au fost plăcut impresionați nu doar de modelele prezente ci și de ținutele creatoarelor Ina Brezeștean respectiv Diana Sicoe.  Într-o îmbinare perfectă de culori și contraste, modelele au pus în valoare cum au știut mai bine colecțiile prezentate, evenimentul fiind în linii mari o nouă reușită.

Arryna  a destins atmosfera cu un concert de cover-uri, concursul încheindu-se cu încoronarea câștigătoarei, Maria Drăguța.

Cu sprijinul  companiilor Dream Media, Dragomirescu Flores, cabinetului stomatologic dr. Nadina Sinziana Popa și a celor două creatoare Ina Brezestean respectiv Diana Sicoe, evenimentul a fost un real succes și în acest an.

 

GALERIE FOTO:

yim Miss Martie 2013 – Regal de frumusețe și culoare la Timișoaragmail Miss Martie 2013 – Regal de frumusețe și culoare la Timișoarabookmark Miss Martie 2013 – Regal de frumusețe și culoare la Timișoaradelicious Miss Martie 2013 – Regal de frumusețe și culoare la Timișoaradigg Miss Martie 2013 – Regal de frumusețe și culoare la Timișoaramyspace Miss Martie 2013 – Regal de frumusețe și culoare la Timișoarashare save 120 16 Miss Martie 2013 – Regal de frumusețe și culoare la Timișoara

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National