Patru cetăţeni sirieni ascunşi într-un autovehicul

imigranticronicaromana

Poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Cenad au depistat, ascunşi într-un autovehicul 4 cetăţeni sirieni care intenţionau să iasă ilegal din România pentru a ajunge în Germania. Trei dintre persoanele depistate au mai fost descoperite saptamana trecuta in tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat a Romaniei. Ieri noapte, în jurul orei 02.03, la P.T.F. Cenad, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară cetăţeanul român Râzvan M ., în vârstă de 27 ani, conducând un microbuz înmatriculat în Bulgaria. Acesta mai avea ataşată şi o remorcă tip platformă, pe care se afla încarcat un alt mirobuz.

S-a efectuat un control amănunţit asupra vehiculului aflat pe platformă, iar în interiorul acestuia au fost descoperite ascunse 4 persoane care doreau să iasă astfel din ţară. Din verificări, a rezultat că cei în cauză sunt cetăţeni sirieni cu vârste cuprinse între 23 şi 58 ani şi au declarat că au recurs la această metodă, deoarece nu posedau viză pentru Spaţiul Schengen şi intenţionau să se deplaseze în Germania. De asemenea s-a mai constatat ca trei dintre persoanele ascunse au mai încercat să iasă ilegal din România şi în nopatea zilei de 06-07.05.2013, fiind reţinuţi atunci de catre politistii de frontiera din cadrul SPF Sannicolau Mare, care le-au intomit lucrare penala pentru tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat.
Totodata, in cadrul primelor cercetări, şoferul mijlocului de transport a declarat că nu avea cunoştinţă despre modul cum s-au urcat cei în cauza în vehicul.
Poliţiştii de frontieră le-au întocmit cetăţenilor sirieni acte premergatoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei, iar şoferul este cercetat pentru trafic de migranţi.
Cercetările sunt continuate de poliţiştii de frontieră în vederea depistării persoanelor implicate în organizarea şi călăuzirea grupului, precum şi pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale, la finalizarea cazului urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Sursa foto: cronicaromana.ro

yim Patru cetăţeni sirieni ascunşi într un  autovehiculgmail Patru cetăţeni sirieni ascunşi într un  autovehiculbookmark Patru cetăţeni sirieni ascunşi într un  autovehiculdelicious Patru cetăţeni sirieni ascunşi într un  autovehiculdigg Patru cetăţeni sirieni ascunşi într un  autovehiculmyspace Patru cetăţeni sirieni ascunşi într un  autovehiculshare save 120 16 Patru cetăţeni sirieni ascunşi într un  autovehicul

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National