Chivorchian: “Aş fi preferat, în loc de nouă egaluri, cinci victorii şi o înfrângere”

 Chivorchian: Aş fi preferat, în loc de nouă egaluri, cinci victorii şi o înfrângerePreşedintele Gheorghe Chivorchian a făcut o radiografie a rezultatelor obţinute de Poli anul acesta. Þinta principală a clubului este o nouă participare în cupele europene anul viitor, iar viitorul este asigurat prin grupele de copii şi juniori care au rezultate din ce în ce mai bune.

Chivorchian a vorbit despre continuitate în cupele europene pe care Poli o are de câţiva ani, precum şi despre parcursul foarte bun din campionat. “Din păcate, în cupele europene am dat de cel mai puternic adversar posibil din punct de vedere financiar. ªi în campionat, am reuşit o performanţă, aceea de a nu fi înfrânţi. Totuşi, dacă m-aţi întreba pe mine, eu aş fi preferat în locul celor nouă rezultate de egalitate, să avem cinci victorii şi patru înfrângeri, pentru că astfel am fi fost acum pe locul întâi în campionat”, a punctat preşedintele clubului.

La sfârşit de an, nici tehnicienii care au stat pe banca lui Poli în 2010 nu au fost uitaţi, chiar dacă echipa îl acum ca antrenor pe Dusan Uhrin. Gheorghe Chivorchian i-a mulţumit lui Neluţu Sabău, chiar dacă tehnicianul nu a vrut să mai continue să antreneze echipa alb-violetă. Despre Petrovic, preşedintele clubului a avut cuvinte de laudă, spunând că valoarea alegerii clubului a fost dovedită de faptul că antrenorul sârb a devenit ulterior selecţioner al Serbiei. Nici Cosmin Contra nu a fost uitat. “Eu am fost unul dintre cei care i-au acordat încredere lui Cosmin, şi nu cred că am făcut o alegere proastă. Sper ca pe viitor să îmi arate că am avut dreptate, să facă şcoala de antrenori şi să revină pe viitor, antrenând echipa chiar în cupele europene”, a spus Chivorchian.

Preşedintele echipei timişorene a adus în discuţie şi echipele de juniori, despre care a spus că clubul a greşit că nu a informat suficient presa până acum. Chivorchian i-a lăudat pe juniori cu rezultate bune şi a prezentat detaliat facilităţile oferite de club copiilor care vin să se antreneze la club. Astfel, până la vârsta de 14 ani se face o selecţie atentă a băieţilor, care şi până atunci beneficiază de echipament sportiv, terenuri de antrenament, asistenţă medicală, deplasări şi cantonamente. După 14 ani sportivii primesc din partea clubului şi două mese pe zi şi beneficiază de un program de vitaminizare, iar de la 16 ani primesc şi o sumă de bani prin contract. Tot ieri, clubul a premiat într-o festivitate la Casa Tineretului cei mai buni jucători de la grupele de copii şi juniori.

Anda Deliu

Foto: www.fanatik.ro

yim Chivorchian: Aş fi preferat, în loc de nouă egaluri, cinci victorii şi o înfrângeregmail Chivorchian: Aş fi preferat, în loc de nouă egaluri, cinci victorii şi o înfrângerebookmark Chivorchian: Aş fi preferat, în loc de nouă egaluri, cinci victorii şi o înfrângeredelicious Chivorchian: Aş fi preferat, în loc de nouă egaluri, cinci victorii şi o înfrângeredigg Chivorchian: Aş fi preferat, în loc de nouă egaluri, cinci victorii şi o înfrângeremyspace Chivorchian: Aş fi preferat, în loc de nouă egaluri, cinci victorii şi o înfrângereshare save 120 16 Chivorchian: Aş fi preferat, în loc de nouă egaluri, cinci victorii şi o înfrângere

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National