Cafea depistată la intrarea în ţară

cafeagasita

Poliţiştii de frontieră au depistat un bărbat care a încercat să introducă ilegal în ţară 154 pachete cafea pentru a o comercializa ulterior. Ieri, în jurul orei 06.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, s-a prezentat pentru a intra în România, conducând un mirobuz marca „Fiat”, Pedone C. în vârstă de 25 de ani.

În timpul efectuării formalităţilor de frontieră echipa de control a avut suspiciuni cu privire la faptul că bărbatul transportă cu autovehiculul cafea, motiv pentru care a procedat la efectuarea unui control amănunţit. Cu această ocazie, a fost descoperită ascunsă cantitatea de 154 Kg de cafea marca „Gloria”.
În conformitate cu prevederile legale, s-a dispus ridicarea întregii cantităţi de cafea în vederea confiscării lor, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu suma de 5000 lei, în baza Legii 12 din 1990.

yim Cafea depistată la intrarea în ţarăgmail Cafea depistată la intrarea în ţarăbookmark Cafea depistată la intrarea în ţarădelicious Cafea depistată la intrarea în ţarădigg Cafea depistată la intrarea în ţarămyspace Cafea depistată la intrarea în ţarăshare save 120 16 Cafea depistată la intrarea în ţară

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National