BC Timişoara joacă ultimul meci din acest an

 BC Timişoara joacă ultimul meci din acest anBaschetbaliştii timişoreni se pregătesc pentru ultima confruntare din 2010. Sâmbătă primesc vizita celor de la Energia Rovinari. Meciul va începe de la ora 18.

În ciuda obţinerii finanţării de la Primărie la începutul acestui sezon, rezultatele “leilor din Banat” au fost sub aşteptări până acum în Divizia A de Baschet. Timişorenii au strâns doar cinci victorii în această ediţie de campionat. Astfel, meciul de sâmbătă este o bună ocazie pentru o victorie în faţa publicului timişorean.

Energia Rovinari este mai bine clasată decât BC Timişoara. Clubul din Gorj este pe locul 8, cu 21 de puncte, obţinute în urma a şapte victorii şi tot atâtea înfrângeri.. Bănăţenii sunt tot pe locul 12, cu 19 puncte, după cinci victorii şi nouă înfrângeri. Între cele două cluburi există rivalităţi mai vechi. În urmă cu doi ani, cele două formaţii s-au întâlnit în play-off, iar la meciul decisiv arbitrajul a fost cel puţin controversat. În sală de afla atunci şi Victor Ponta, care a stat pe tot parcursul meciului pe banca de rezerve a echipei din Rovinari.

Anda Deliu

yim BC Timişoara joacă ultimul meci din acest angmail BC Timişoara joacă ultimul meci din acest anbookmark BC Timişoara joacă ultimul meci din acest andelicious BC Timişoara joacă ultimul meci din acest andigg BC Timişoara joacă ultimul meci din acest anmyspace BC Timişoara joacă ultimul meci din acest anshare save 120 16 BC Timişoara joacă ultimul meci din acest an

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National