Violenta la colt de strada !

andrada-palade_c1574e5e9d

Andrada, fiica de 24 de ani a lui Cornel Palade, a avut parte de un eveniment nefericit, aseară, când a fost victima unei altercaţii în care a fost implicat un şofer RATB.

Incidentul a avut loc în jurul orei 23.00, duminică seara, când Andrada se îndrepta spre casă, iar la intersecţia Bv. Aerogării cu DN1, şoferul unui autobuz, care se şicanase cu tânăra în trafic, din cauza benzii pe care rula aceasta, a oprit la semafor şi s-a dat jos din autovehicul. Andrada a coborât şi ea pentru a discuta cu acesta, iar bărbatul a început cu injurii şi, nervos nevoie mare, se pare că ar fi lovit-o pe fiica lui Cornel Palade.
La un moment dat, acesta i-ar fi dat Andradei două palme, potrivit plângerii pe care tânăra a depus-o la Secţia 2 de Poliţie, înainte de a merge la IML, după care a fost internată.
Se pare că şoferul acuzat de Andrada că a lovit-o este cercetat pentru loviri şi ameninţări.

 
sursa:libertatea

yim Violenta la colt de strada !gmail Violenta la colt de strada !bookmark Violenta la colt de strada !delicious Violenta la colt de strada !digg Violenta la colt de strada !myspace Violenta la colt de strada !share save 120 16 Violenta la colt de strada !

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National