“MAMA M-A BĂTUT CU BICIUL!”

monica

Monica Anghel a făcut mărturisiri şocante marţi seară la emisiunea “Un show păcătos”, povestind păţanii din copilărie.Monica Anghel a venit marţi seară la emisiunea “Un show păcătos” însoţită de mama ei, iar cele două au povestit mai multe lucruri din copilărie.

“Am bătut-o la 18 ani pentru că a întârziat 15 minute. Era vorba despre faptul că atunci când întârzii trebuie să anunţi. Am fost destul de dură atât cu ea cât şi cu fratele ei, Alex”, a povestit mama artistei.Monica a mărturisit faptul că a avut parte de un moment de destul de şocant, atunci când mama ei i-a administrat o corecţie foarte dură. “Era bătaie pe bune, dar dacă părinţii nu ar fi fost aşa… Pe mine mama m-a bătut cu biciul! Fără glumă! M-am învelit cu covorul, că nu mai suportam. Era dură, dar şi foarte sensibilă şi iubitoare”.

 

 

sursa:libertatea

yim MAMA M A BĂTUT CU BICIUL! gmail MAMA M A BĂTUT CU BICIUL! bookmark MAMA M A BĂTUT CU BICIUL! delicious MAMA M A BĂTUT CU BICIUL! digg MAMA M A BĂTUT CU BICIUL! myspace MAMA M A BĂTUT CU BICIUL! share save 120 16 MAMA M A BĂTUT CU BICIUL!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National