Dupa fapta si rasplata

61322897

       Doi tineri au fost prinsi de politistii din Timis dupa ce au talharit un barbat in plina strada
In urma cu o luna si jumatate, talharii l-au atacat pe un barbat de 35 de ani pe strada Socrate din Timisoara, caruia i-au furat doua telefoane mobile.


Politistii din Timis au reusit sa dea de urma celor doi talhari si i-au retinu pentru audieri. Este vorba despre doi tineri de 23 si 26 de ani, domiciliati in judetul Timis, respectiv judetul Iasi, suspectati de comiterea faptei.
Prejudiciul pe care cei doi talhari l-au cauzat victimei se ridica la suma de 2.200 de lei, iar oamenii legii au reusit sa recupereze o parte din acesta, adica unul dintre telefoanele mobile furate.
Magistratii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara au dispus mandate de arestare pentru 29 de zile pe numele celor doi tineri, pentru savarsirea infractiunii de talharie.
Conform politistilor, cei doi sunt client mai vechi, ei fiind acuzati si in trecut de mai multe talharii.

 

Sursa: pro tv

yim Dupa fapta si rasplata gmail Dupa fapta si rasplata bookmark Dupa fapta si rasplata delicious Dupa fapta si rasplata digg Dupa fapta si rasplata myspace Dupa fapta si rasplata share save 120 16 Dupa fapta si rasplata

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National