Haiduc lanseaza o colectie de bijuterii pentru pisici. Simona Trasca este invitata speciala si va incinge podiumul!

musette

Designerul de bijuterii Adrian Haiduc revine in forta cu o noua colectie care revolutioneaza lumea artistica. “Musette” este linia de bijuterii creata de excentricul Haiduc, colectie a carei vedeta va fi Simona Trasca.
Vineri, 17 mai, după ora 23:00, in Viena Club din Timisoara, va fi lansata in premiera colectia de bijuterii si lenjerie intima pentru pisici, accesorii create special de Haiduc si Anda Posh, pentru feline. Focoasa Simona Trasca va defila in cea mai sexy lenjerie si va purta in brate… o pisica. Alaturi de ea, vor mai urca pe catwalk si alte frumuseti care vor incinge atmosfera si vor impresiona alaturi de felinele “accesorizate” special pentru ocazie.

Adrian Haiduc este un designer romând de bijuterii, cu rezidenţă americană, cunoscut pentru colecţiile sale excentrice (ex. Colecţia de bijuterii din carne, cea din instrumente medicale sau cea din dulciuri).

Designerul a obţinut cel de-al treilea record mondial din carieră, cu cea mai nouă creaţie a sa, cel mai lung cercel din lume. Bijuteria masoară 472,66 metri şi este realizată din cristale, pietre
semipreţioase şi mărgele, toate înşirate pe fir de mătase. World Records Academy şi-a mai acordat lui Haiduc încă două diplome pe care acesta le are în portofoliu: în 2010 a înregistrat recordul de “aruncare în aer a unei colecţii de bijuterii”, când caţiva membri ai lotului naţional de parasutism şi opt instructori profesionişti au sărit cu paraşuta de la o altitudine de 1.300 de metri, purtând la gât bijuterii din perle şi corali; anul acesta i-a fost omologat cel mai lung martişor din lume, care măsoară 584,6 metri şi a fost alcătuit din sidef, perle, coral rosu, agat, jad, cristale, perle din sticlă, pene de struţ şi păun, toate cusute pe dantelă.

 

yim Haiduc lanseaza o colectie de bijuterii pentru pisici. Simona Trasca este invitata speciala si va incinge podiumul!gmail Haiduc lanseaza o colectie de bijuterii pentru pisici. Simona Trasca este invitata speciala si va incinge podiumul!bookmark Haiduc lanseaza o colectie de bijuterii pentru pisici. Simona Trasca este invitata speciala si va incinge podiumul!delicious Haiduc lanseaza o colectie de bijuterii pentru pisici. Simona Trasca este invitata speciala si va incinge podiumul!digg Haiduc lanseaza o colectie de bijuterii pentru pisici. Simona Trasca este invitata speciala si va incinge podiumul!myspace Haiduc lanseaza o colectie de bijuterii pentru pisici. Simona Trasca este invitata speciala si va incinge podiumul!share save 120 16 Haiduc lanseaza o colectie de bijuterii pentru pisici. Simona Trasca este invitata speciala si va incinge podiumul!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National