Ţigări de contrabandă depistate de poliţişti de frontieră

auto tigari CS

Poliţiştii de frontieră din Caraş Severin au descoperit 500 de pachete de ţigări de contrabandă ascunse într-un autoturism condus de un cetăţean român.


În data de 17.05.2013, poliţiştii de frontieră din cadrul Biroului Combaterii Migraţiei Ilegale şi a Infracţionalităţii Transfrontaliere, împreună cu cei din cadrul Compartimentului Sprijin Operativ al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Caraş-Severin au desfăşurat o acţiune specifică pe linia combaterii traficului cu ţigări şi au oprit în trafic un autoturism marca ” Smart” care circula pe DN.57, în localitatea Oraviţa.
În urma controlului efectuat asupra autoturismului condus de P.V , în vărstă de 44 de ani, cu domiciliul pe raza judeţului Caraş-Severin, poliţiştii de frontieră au descoperit pe bancheta din spate un colet învelit în bandă adezivă în care se aflau 500 de pachete de ţigări marca „Fast”, cu timbru de Republica Serbia.
Pe numele lui P.V. poliţiştii de frontieră au întocmit actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă şi evaziune fiscală, ţigările în valoare de 5.000 de lei şi autoturismul au fost indisponibilizate în vederea confiscării, pana la finalizarea cercetărilor.

yim 	 Ţigări de contrabandă depistate de poliţişti de frontierăgmail 	 Ţigări de contrabandă depistate de poliţişti de frontierăbookmark 	 Ţigări de contrabandă depistate de poliţişti de frontierădelicious 	 Ţigări de contrabandă depistate de poliţişti de frontierădigg 	 Ţigări de contrabandă depistate de poliţişti de frontierămyspace 	 Ţigări de contrabandă depistate de poliţişti de frontierăshare save 120 16 	 Ţigări de contrabandă depistate de poliţişti de frontieră

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National