Mi-am dat demisia din functia de director general ca sa-mi salvez casnicia. Nu m-am simtit fericita ca directoare, m-am simtit fericita cand am fost iubita

Majoritatea cuplurilor aflate in situatia in care sotia are o cariera de succes si aduce mai multi bani in casa sfarsesc prin a divorta. Noi am fost se pare o exceptie, asa cum mi-a spus o prietena de-a mea. (…) Eu ma renuntat acum 3 ani la ultima functie, cea de director general la o firma franceza de productie, dupa 2 luni, pentru ca in cele 2 luni plecam dimineata dupa 7 si ma intorceam seara in jur de ora 21.

Inainte avusesem functii de middle management sau director executiv, ultima vreo 10 ani, dar acestea nu cereau atata dedicare a timpului cat ultima. Este adevarat ca a existat ceva specific, care facea sa-mi consume tot timpul, desi in general cam asta e programul unui GM, si anume firma, atunci s-a infiintat, practic am pus bazele firmei in Romania, iar francezii mei nu au venit decat dupa 2 luni cand eu am anuntat ca renunt.

Am renuntat, desi sotul meu facea tot ceea ce era nevoie cat eu lipseam, copiii nostri sunt mari, nu mai locuiesc cu noi si nu era o mare problema. Numai ca problema am avut-o eu, eu nu m-am simtit in pielea mea, in cele 2 luni eu nu mi-am “vazut” copiii, desi veneau la noi in vizite in week-enduri, eu eram tot timpul ocupata, plecata de 2 ori in strainatate, cate 1 sapatamana in cele 2 luni, tot timpul prin aeroporturi sau in masina, la telefon cu ai mei de unde timp sa mai vorbesc, vorbeam mereu cu Franta, nu-l vedeam pe sotul meu decat seara vreo ora cat ma spalam, mancam si-mi pregateam lucrurile pentru a 2-a zi.

De unde timp sa mai comunicam, sa ne mai iubim, sa ne mai mangaiem, cui ii mai ardea de iubire dupa 14 ore de stress si cu gandul la firma care ma astepta a 2-a zi. Cam asa a fost viata mea in cele 2 luni, cu un salariu mare, mare dar in care nu m-am simtit deloc in pielea mea. Am renuntat eu, am plecat la cerere si nu am reusit sa-mi mai gasesc job, in vremurile astea nu e usor pentru tineri, e si mai greu dupa 50 de ani si mai ales intr-un orasel de provincie.

Nu regret nimic, ii multumesc lui Dumnezeu ca am avut puterea sa iau acea decizie si sunt sigura ca mi-am salvat casnicia. Nici sotul meu nu regreta, ba chiar dupa ce eu nu am mai adus bani in casa am vazut ca s-a simtit mai bine ca el este cel care aduce bani, desi pana atunci vreo 14 ani eu am adus bani mai multi. Desi treaba asta cu cine aduce mai multi bani in casa poate parea neesentiala pentru multi, daca nu ai trait asa ceva nu ai de unde sa stii, fiecare om are multe nevazute, ascunse care ies la iveala atunci cand e pus in fata unor situatii de trait.

In tot ceea ce am trait din acesta experienta, si-i doresc si fiicei mele si fiului meu la fel, e ca intr-un cuplu e de preferat ca barbatul sa duca mai multi bani in casa, iar IUBIREA sa-i lege dincolo de bani si de orice.

Nu spun ca femeile nu trebuie sa munceasca, Doamne fereste, fiecare isi traieste viata cum vrea, important este ceea ce simti tu, ceea ce te implineste pe tine ca om. Ca femeie, insa, repet ceea ce am mai spus in comentariile anterioare: eu nu m-am simtit fericita ca directoare, m-am simtit fericita cand am fost iubita.

yim Mi am dat demisia din functia de director general ca sa mi salvez casnicia. Nu m am simtit fericita ca directoare, m am simtit fericita cand am fost iubitagmail Mi am dat demisia din functia de director general ca sa mi salvez casnicia. Nu m am simtit fericita ca directoare, m am simtit fericita cand am fost iubitabookmark Mi am dat demisia din functia de director general ca sa mi salvez casnicia. Nu m am simtit fericita ca directoare, m am simtit fericita cand am fost iubitadelicious Mi am dat demisia din functia de director general ca sa mi salvez casnicia. Nu m am simtit fericita ca directoare, m am simtit fericita cand am fost iubitadigg Mi am dat demisia din functia de director general ca sa mi salvez casnicia. Nu m am simtit fericita ca directoare, m am simtit fericita cand am fost iubitamyspace Mi am dat demisia din functia de director general ca sa mi salvez casnicia. Nu m am simtit fericita ca directoare, m am simtit fericita cand am fost iubitashare save 120 16 Mi am dat demisia din functia de director general ca sa mi salvez casnicia. Nu m am simtit fericita ca directoare, m am simtit fericita cand am fost iubita

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National