Ten days of Christmas, day 2: Hitch – consilier în amor

“Hitch – consilier în amor” nu este un film despre Crăciun. L-am ales între recomandările noastre pentru că este o comedie romantică foarte frumoasă, potrivită pentru toţi cei care ezită să îşi ia inima în dinţi şi să mărturisească persoanei iubite ce simt pentru ea.

Filmul îl prezintă pe Alex “Hitch” Hitchins ca pe doctorul în dragoste pentru bărbaţii lipsiţi de carismă. Personajul interpretat de Will Smith îşi oferă serviciile, evident, contra cost, pentru bărbaţii care nu ştiu ce să facă pentru a cuceri femeile pe care le iubesc în secret. Hitch ajunge să îl ajute cu sfaturi pe un om de afaceri îndrăgostit de o tânără din înalta societate. Însă planurile ajung să îi fie încurcate de jurnalista de scandal Sara Melas.

Ea are misiunea de a-l desconspira pe Hitch şi pe bărbaţii care apelează la serviciile sale şi păcălesc femeile că tot ceea ce fac pentru a le cuceri face parte din comportamentul lor firesc. ªi dacă până atunci Hitch era un burlac consvins, Sara îl face să îşi schimbe părerea. Problema e că deşi i-a învăţat pe toţi cum să cucerească femeia iubită, totul devine mult mai complicat când vine vorba de el însuşi.

Anda Deliu

You need to install or upgrade Flash Player to view this content, install or upgrade by clicking here.

yim Ten days of Christmas, day 2: Hitch  consilier în amorgmail Ten days of Christmas, day 2: Hitch  consilier în amorbookmark Ten days of Christmas, day 2: Hitch  consilier în amordelicious Ten days of Christmas, day 2: Hitch  consilier în amordigg Ten days of Christmas, day 2: Hitch  consilier în amormyspace Ten days of Christmas, day 2: Hitch  consilier în amorshare save 120 16 Ten days of Christmas, day 2: Hitch  consilier în amor

2 Responses to Ten days of Christmas, day 2: Hitch – consilier în amor

 1. Economie de bani says:

  Bine ca ne-ai povestit filmul. Acum ne putem bucura ca am economisit niste bani de bilet si putem cauta alte recenzii, poate unele profesioniste in care nu ni se spun detalii importante…desteapto!

 2. editor says:

  Nu este spusa toata povestea filmului. Si imi pare foarte rau pentru tine, dar filmul e din 2005, asa ca nu il vei vedea la cinema. Sugestiile acestea nu sunt pentru a face reclame filmelor ce se difuzeaza la momentul actual in cinematografe. sunt recomandari pentru cititori, nu reclama mascata.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National