Coruptie in biserica , episcop de la vatican arestat.

eveniment-milenar-episcopul-de-oradea-bogdanffy-szilard-beatificat-de-vatican-80762

Papa Francisc a început curăţenia la Vatican. Un episcop, un membru al serviciilor secrete italiene şi un intermediar financiar au fost arestaţi, ieri, în cadrul unei anchete a justiţiei italiene asupra Institutului operelor religioase al băncii Vaticanului.

Potrivit site-ului cotidianului Corriere della Sera, prelatul arestat este monseniorul Nunzio Scarano, episcop de Salerno, în sudul Italiei.
Televiziunea Sky TG-24 afirmă că bărbaţii sunt suspectaţi de fraudă şi corupţie, preotul fiind prins când transporta cu un avion privat, din Elveţia spre Italia, nu mai puţin de 20 de milioane de euro, bani lichizi, pe care nu i-a putut justifica.
Arestările au avut loc la o zi după ce Vaticanul a anunţat că Papa Francisc a organizat o comisie de anchetă privind banca Vaticanului.

 

Sursa:libertatea.ro

Sursafoto:antena3

yim Coruptie in biserica , episcop de la vatican arestat.gmail Coruptie in biserica , episcop de la vatican arestat.bookmark Coruptie in biserica , episcop de la vatican arestat.delicious Coruptie in biserica , episcop de la vatican arestat.digg Coruptie in biserica , episcop de la vatican arestat.myspace Coruptie in biserica , episcop de la vatican arestat.share save 120 16 Coruptie in biserica , episcop de la vatican arestat.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National