BC Timişoara i-a învins categoric pe cei de la Energia Rovinari

 BC Timişoara i a învins categoric pe cei de la Energia RovinariDeşi cei de la Rovinari sunt mai bine poziţionaţi în clasament, “leii din Banat” i-au învins sâmbătă seara cu scorul de 97-68 în ultimul meci din acest an. Astfel, baschetbaliştii alb-violeţi au mers din ce în ce mai bine la meciurile de acasă şi ceea ce rămâne de îmbunătăţit anul viitor va fi jocul din deplasări.

Partida a fost una destul de spectaculoasă. În primul sfert, Darby de la echipa oaspete a avut o recuperare spectaculoasă, după ce a sărit până aproape de panou pentru a reţine mingea. După primele zece minute, timişorenii conduceau cu 23-17. Dominaţia alb-violetă s-a menţinut şi în al doilea sfert, încheiat cu 23-14. După reluarea jocului după pauză, spiritele s-au încins în tabără gorjenilor. Antrenorul Slobodan Nikolic a avut o ieşire nervoasă destul de urată, sancţionată de publicul din sală cu fluierături. Scorul ultimelor două sferturi, 30-25, respectiv 21-12, au demonstrat că timişorenii au meritat pe deplin victoria astăzi, după un meci dominat de la început până la sfârşit.

Din nou, cel mai bun jucător al Timişoarei a fost Milos Pesic, care a înscris 31  de puncte. El a fost urmat de Nenad Markovic, cu 24 de puncte. Din echipa din Rovinari, s-au remarcat Troupe (15 pct) şi Darby şi Stefan Nikolic, cu 14 puncte marcate fiecare. La meci a asistat şi preşedinta Federaţiei Române de Baschet, Carmen Tocală. Astfel, BC timişoara ajunge la 6 victorii în acest campioanat. Următorul meci acasă se va juca pe 15 ianuarie, contra celor de la BCM Târgu-Mureş.

De când am făcut schimbările la echipă, acesta fiind al cincilea meci de atunci, am avut trei victorii categorice şi două înfrângeri după meciuri destule de strânse în deplasare. În continuare trebuie să căutăm victorii în deplasare. Am avut multe schimbări, din cantonament au venit unii, au plecat alţii. Mereu suntem în căutarea unui joc care curge. Când vom avea o continuitate a lotului, probabil vom avea şi rezultate mai bune. Acum suntem aproape de jocul pe care ni l-am dorit. Noi vom avea doar o săptămână de vacanţă, pe 27 reluăm antrenamentele, iar din 2 ianuarie plecăm în cantonament”, a declarat antrenorul Dragan Petricevic.

Anda Deliu

yim BC Timişoara i a învins categoric pe cei de la Energia Rovinarigmail BC Timişoara i a învins categoric pe cei de la Energia Rovinaribookmark BC Timişoara i a învins categoric pe cei de la Energia Rovinaridelicious BC Timişoara i a învins categoric pe cei de la Energia Rovinaridigg BC Timişoara i a învins categoric pe cei de la Energia Rovinarimyspace BC Timişoara i a învins categoric pe cei de la Energia Rovinarishare save 120 16 BC Timişoara i a învins categoric pe cei de la Energia Rovinari

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National