Ghinionul o urmareste la fiecare pas , Bianca Dragusanu la un pas de a face o ciza de nervi!

Bianca-Drăguşanu

     Fantome ale trecutului se intorc in viata Biancai Dragusanu ,mai intai printul Cristea, iar acum Coco un fost iubit din adolescenta al logodnicei lui Victor Slav. Intre cei doi luand nastere un adevarat razboi mediatic, fiecare incercand sa demonstreze partea lui de adevăr cu privire la cele petrecute în urmă cu zece ani.

Deşi Păun a declarat că nu a atins-o niciodată pe roşcată, se pare că una din bătăile suferite de Bianca Draguşanu de la acesta a fost chiar “documentată” de presă locală din acele vremuri, şi ar fi putut să o coste pe vedetă chiar amputarea unui picior.
Mai nou, mama acesteia a decis să o sprijine pe vedetă, aşa că s-a mutat la Bucureşti. Ciudat este că fosta asistentă TV a decis să îşi cazeze mama la un hotel de numai 3 stele din zona Colentina.
Draguşanca nu a putut să îşi aducă părinţii în apartamentul ei situat într-un ansamblu rezidential vizavi de un club de fiţe, pentru că se zvoneşte că deja apartamentul este dat spre vânzare. În altă ordine de idei, Bianca nu şi-a permis nici să îşi ţina mama acasă la iubitul ei, vedeta Pro TV, Victor Slav. Se pare că nici mama acesteia nu a dorit acest lucru, dar nici Victor.
Pentru că hotelul are 3 stele, Bianca a specificat, totuşi, ca mama ei să beneficieze de cea mai scumpă cameră de acolo. Şi aici intervine ghinionul, căci din nefericire, cea mai scumpă şi spaţioasă cameră din hotel, situată la etajul 2, era deja ocupată de nimeni alta decât de rivala ei la inima lui Victor, Lenna Horvathm care l-a fermecat cu ochii ei de un albastru intens pe Victor Slav. Astfel, Bianca şi mama ei ar fi făcut o adevărată criză de nervi a doua zi, când au aflat că tocmai Lenna a închiriat apartamentul respectiv.

sursa:libertatea

sursafoto:ziarebotosani

 

 

yim Ghinionul o urmareste la fiecare pas , Bianca Dragusanu la un pas de a face o ciza de nervi!gmail Ghinionul o urmareste la fiecare pas , Bianca Dragusanu la un pas de a face o ciza de nervi!bookmark Ghinionul o urmareste la fiecare pas , Bianca Dragusanu la un pas de a face o ciza de nervi!delicious Ghinionul o urmareste la fiecare pas , Bianca Dragusanu la un pas de a face o ciza de nervi!digg Ghinionul o urmareste la fiecare pas , Bianca Dragusanu la un pas de a face o ciza de nervi!myspace Ghinionul o urmareste la fiecare pas , Bianca Dragusanu la un pas de a face o ciza de nervi!share save 120 16 Ghinionul o urmareste la fiecare pas , Bianca Dragusanu la un pas de a face o ciza de nervi!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National