Trei accidente în acest sfârşit de săptămână în Timiş

 Trei accidente în acest sfârşit de săptămână în TimişDoi bătrâni au murit în urma unor accidente au murit sâmbătă în Timiş. Într-unul dintre cazuri, accidentul a fost provocat de neadaptarea vitezei la condiţiile meteo nefavorabile. Totodată, la Dumbrăviţa un şofer a fost prins că circula cu numere de înmatriculare false după ce a lovit un biciclist din acelaşi motiv.

Primul deces a avut loc în comuna Coşteiu, sâmbătă dimineaţa. Un şofer de 35 de ani, din satul Bateşti circula pe DN 6, de la Timişoara spre Lugoj. Victima, un bătrân de 84 de ani din comună, circula pe marginea drumului şi a fost lovit mortal de şofer. Cercetările continuă pentru a stabili exact condiţiile în care s-a produs accidentul.

Al doilea deces a avut loc în apropierea localităţii Traian Vuia, pe DN 68 A. Accidentul a fost provocat de un şofer care mergea de la Făget la Lugoj. ªoferul are 65 de ani şi este din comuna Dumbrava. El nu a circulat cu viteza redusă, aşa cum ar fi trebuit să o facă pe un drum acoperit cu zăpadă. Autoturismul său a derapat şi a lovit un parapet din beton de pe partea dreaptă a şoselei, iar apoi maşina a ricoşat într-un autoturismul care circula de pe sensul opus. Pasagerul ce stătea pe partea dreaptă a banchetei din spate a autoturismului lovit a decedat. Victima avea 85 de ani.

Neadaptarea vitezei la condiţiile de drum a mai făcut o victimă. De data ceasta este vorba despre un biciclist. Accidentul s-a produs în comuna Dumbrăviţa, pe strada Petofi ªandor, vineri seară. Un conducător auto dorea să vireze la stânga, pe strada Kos Karoly. ªoferul s-a încadrat pe banda corespunzătoare, dar nu a ţinut seama de poleiul de pe carosabil şi a derapat în timpul manevrei. El a lovit puternic un biciclist în vârstă de 47 de ani, care a fost rănit grav.  Poliţiştii l-au prins pe făptaş şi că circula cu un autoturism neînmatriculat pe care montase numere false.

Anda Deliu

Foto: www.europafm.ro

yim Trei accidente în acest sfârşit de săptămână în Timişgmail Trei accidente în acest sfârşit de săptămână în Timişbookmark Trei accidente în acest sfârşit de săptămână în Timişdelicious Trei accidente în acest sfârşit de săptămână în Timişdigg Trei accidente în acest sfârşit de săptămână în Timişmyspace Trei accidente în acest sfârşit de săptămână în Timişshare save 120 16 Trei accidente în acest sfârşit de săptămână în Timiş

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National