Cu ţigări de contrabandă ascunse în bagaj

contrabanda-tigari

Poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Oraviţa au depistat o persoană de sex feminin care transporta 300 pachete de ţigări marca “Fast”, ascunse în bagajele personale.
Ieri, în jurul orei 16:00, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul S.P.F. Oraviţa – ITPF Timisoara, aflat în misiune în localitatea Greoni, a observat o persoană de sex feminin care cobora dintr-un autobuz si care, văzând poliţiştii de frontieră a încercat sa-i evite şi s-a deplasat pe o stadă lăturalnică din localitate. unde a aruncat bagajele (două sacoşe voluminoase de culoare neagră şi o pungă de plastic neagră) lângă un utilaj agricol.


Imediat s-a procedat la interceptarea persoanei in cauza, care a refuzat să prezinte documentele de identitate, sustinand că bagajele abandonate nu sunt ale ei.
Politistii de frontiera au condus femeia la sediul S.P.F. Oraviţa pentru continuarea cercetarilor. În urma verificărilor efectuate aceasta a fost identificata ca fiind S. Grigoriţa, în vârstă de 46 ani, domiciliata pe raza judeţului Caraş-Severin.
În bagaje a fost descoperită cantitatea de 300 pachete de ţigări marca “Fast” cu timbru sârbesc, învelite în mai multe plase de plastic şi acoperite cu obiecte de îmbrăcăminte, în valoare aproximativă de 3000 lei.
Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar S.Grigoriţa a primit o amendă contravenţională în valoare de 1000 lei.

yim Cu ţigări de contrabandă ascunse în bagajgmail Cu ţigări de contrabandă ascunse în bagajbookmark Cu ţigări de contrabandă ascunse în bagajdelicious Cu ţigări de contrabandă ascunse în bagajdigg Cu ţigări de contrabandă ascunse în bagajmyspace Cu ţigări de contrabandă ascunse în bagajshare save 120 16 Cu ţigări de contrabandă ascunse în bagaj

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National