Designerul Adrian Haiduc da lovitura peste Ocean! Timisoreanul se lanseaza in afaceri la o fabrica de lumanari de lux! FOTO!

08

Adrian Haiduc, excentricul designer de bijuterii, a facut furori si peste Ocean cu inovatiile sale. Dupa ce si-a terminat examenele de anul acesta, Haiduc i-a impresionat pe americani cu felul in care a transformat niste lumanari in… bijuterii. Bijuterii decorative, pentru casa, desigur. El a mers la o fabrica de lumanari cu 35 de ani de traditie si a facut o demonstratie de talent, folosind produsele de acolo, dar si pietre pretioase. El a decorat lumanarile cu perle si cristale Swarovski, tranformandu-le in decoratiuni de lux.

Se pare ca proprietarii fabricii au fost nu doar impresionati, ci si hotarati sa inceapa o colaborare imediata cu excentricul designer timisorean.

“Totul a inceput in gluma, dupa ce m-a imprietenit cu proprietarii de acolo. Am vrut sa le arat cu ce ma ocup eu si se pare ca le-a placut foarte mult, de vreme ce mi-au facut o oferta de a colabora cu ei. Sper sa fie de bun augur”, a declarat Adrian Haiduc.

 

GALERIE FOTO:

yim Designerul Adrian Haiduc da lovitura peste Ocean! Timisoreanul se lanseaza in afaceri la o fabrica de lumanari de lux! FOTO!gmail Designerul Adrian Haiduc da lovitura peste Ocean! Timisoreanul se lanseaza in afaceri la o fabrica de lumanari de lux! FOTO!bookmark Designerul Adrian Haiduc da lovitura peste Ocean! Timisoreanul se lanseaza in afaceri la o fabrica de lumanari de lux! FOTO!delicious Designerul Adrian Haiduc da lovitura peste Ocean! Timisoreanul se lanseaza in afaceri la o fabrica de lumanari de lux! FOTO!digg Designerul Adrian Haiduc da lovitura peste Ocean! Timisoreanul se lanseaza in afaceri la o fabrica de lumanari de lux! FOTO!myspace Designerul Adrian Haiduc da lovitura peste Ocean! Timisoreanul se lanseaza in afaceri la o fabrica de lumanari de lux! FOTO!share save 120 16 Designerul Adrian Haiduc da lovitura peste Ocean! Timisoreanul se lanseaza in afaceri la o fabrica de lumanari de lux! FOTO!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National