EXCLUSIV: EXTREM ADDY – SENZATIA SERII IN CLUB LEMON

Error: Path does not exist

prezbaieti EXCLUSIV: EXTREM ADDY   SENZATIA SERII IN CLUB LEMONClubul Lemon a gazduit sambata seara un eveniment care cu siguranta nu va fii uitat repede de Timisoreni. Evenimentul intitulat de organizatori Seara manechinelor PTK IMAGE, Final Season Party, parea sa promita multe inca din campania de promovare.

A inceput printr-o prezentare de moda mai deosebita ce a lasat masca spectatorii, baietii agentiei, fiind “impodobiti cu beteala si sclipici” peste o colectie de boxeri, transformandu-i in adevarate ornamente de craciun. “A fost o prezentare mai deosebita, ce se vede mai rar in Cluburile Timisorene si vreau sa multumesc pe aceasta cale colegelor noastre de la agentie, Raluca Irimia si Alina Matis pentru implicarea activa in acest proiect” a declarat Bogdan Patruica din partea organizatorilor.

Seara a continuat cu un concurs de talente muzicale, mult deosebit de o noapte normala de karaoke. Au activat in cadrul concursului muzical, Andreea Manasia, Anastasia Sandu si Ana Mihaies, ce au cantat piese din repertoriul unor artisti foarte cunoscuti, momentul fiind gustat din plin de public.

Dupa indelungi dezbateri, castigatoarea concursului a fost desemnata Anastasia Sandu, ce promite a fii o voce ce se va auzi tot mai des in Cluburile Timisorene. Premiul cel mare a fost o excursie la munte oferita de sponsorul principal al evenimentului, Dental Design Timisoara. S-au facut numeroase tombole, participantii la eveniment castigand
sticle de bautura si coktailuri din partea organizatorilor. Coregraful agentiei, Marcus Dean Dippert a fost si el premiat in timpul evenimentului pentru implicarea si seriozitatea de care a dat dovada pe tot parcursul anului.

Seara s-a incheiat cu mult asteptatul concert al rapper-ului Extrem Addy, care a cantat in duet cu una din viitoarele talente promovate de PTK IMAGE, Andreea Manasia, cei doi reusind sa ridice de pe scaune publicul timisorean.

MAI JOS PUTETI URMARI O GALERIE FOTO DE LA EVENIMENT:

yim EXCLUSIV: EXTREM ADDY   SENZATIA SERII IN CLUB LEMONgmail EXCLUSIV: EXTREM ADDY   SENZATIA SERII IN CLUB LEMONbookmark EXCLUSIV: EXTREM ADDY   SENZATIA SERII IN CLUB LEMONdelicious EXCLUSIV: EXTREM ADDY   SENZATIA SERII IN CLUB LEMONdigg EXCLUSIV: EXTREM ADDY   SENZATIA SERII IN CLUB LEMONmyspace EXCLUSIV: EXTREM ADDY   SENZATIA SERII IN CLUB LEMONshare save 120 16 EXCLUSIV: EXTREM ADDY   SENZATIA SERII IN CLUB LEMON

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National