Joico sau arta care intoarce capetele, pentru o toamna cu stil.Galerie foto

dscf8980

Solutiile pentru un par care sa va reflecte personalitatea au fost tema unei intrunirii fara precedent in lumea hair stylistilor din partea de vest a tarii in materie de tendinte, adaptare si educatie. Ieri Timisoara a fost gazda evenimentului TURN STYLE COLECTIA 2013 JOICO, eveniment organizat de Princess Beauty, TOP LINE Europa si PTK Models, prezentare destinata sa dezvolte creativitatea fiecarui participant, secretele adaptarii unei colectii, importanta realizarii unei tunsori tehnice, ultimele tendinte in materie de culori si coafuri avangarda.

Lucrarile au fost sustinute de: Toni Stoenescu ART DIRECTOR JOICO, Cristian Scutaru NATIONAL EDUCATIONAL MANAGER JOICO, Reghina Nimrichter tehnician JOICO, Marcela Bratu tehnician JOICO.  Pe scena din sala Aqua Ballroom de la fostul strand al Tineretului evolutiile semnate de numele de mai sus la cele zece modele au reprezentat o serie de transformari ale parului pentru obtinerea aspectelor dorite de culori si forme in rezultate remarcabile. Alaturi de protagonistii evenimentului au fost prezenti specialisti din industria frumusetii, jurnalisti, bloggeri de specialitate, precum si alte persoane interesate.

“Felicit fetele, s-au descurcat ireprosabil , toata echipa a fost minunata, cei de la Princess Beauty s-au intrecut pe sine insasi, pentru ca ceea ce fac ei e o adevarata arta”, a declarat pentru redactia nostra Bogdan Patruica, manager PTK Models, unul dintre partenerii organizatoriilor.

Joico, lider mondial in domeniul ingrjirii parului, a lansat in Romania cele mai noi si revolutionare produse ale sale. Cu o experienta de peste 30 de ani, cu producerea celor mai performate solutii de ingrijire, regenerare si tratament pentru par, avand peste 7 linii de productie si peste 50 de produse, Joico reprezinta excelenta in domeniul ingrijirii parului, preferat de cei mai mari specialisti in hairstyle din lume.

Valentin Handro

GALERIE FOTO:

yim Joico sau arta care intoarce capetele, pentru o toamna cu stil.Galerie fotogmail Joico sau arta care intoarce capetele, pentru o toamna cu stil.Galerie fotobookmark Joico sau arta care intoarce capetele, pentru o toamna cu stil.Galerie fotodelicious Joico sau arta care intoarce capetele, pentru o toamna cu stil.Galerie fotodigg Joico sau arta care intoarce capetele, pentru o toamna cu stil.Galerie fotomyspace Joico sau arta care intoarce capetele, pentru o toamna cu stil.Galerie fotoshare save 120 16 Joico sau arta care intoarce capetele, pentru o toamna cu stil.Galerie foto

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National