Controale în bazar

 Controale în bazarÎn perioada sărbătorilor poliţiştii şi reprezentanţii Gărzii Financiare din Timiş au intensificat controalele în zonele unde se face comerţ. Cu această ocazie, la magazinele de pe bulevardul Brâncoveanu s-au descoperit o serie de nereguli.

Oamenii legii au verificat 11 agenţi comerciali luni. În urma controalelor, poliţiştii au acordat două amenzi în valoare de 3000 RON. Totodată, au descoperit şi o infracţiune. Administratoarea unei societăţi comerciale din Timişoara, în vârstă de 44 de ani, vindea marfă contrafăcută.

Mai precis, marfa pe care o vindea femeia avea însemnele unei mărci înregistrate, dar era vizibil contrafăcută. Pentru fapta sa, femeia s-a ales cu dosar penal.

Anda Deliu

Foto: www.ziare.com

yim Controale în bazargmail Controale în bazarbookmark Controale în bazardelicious Controale în bazardigg Controale în bazarmyspace Controale în bazarshare save 120 16 Controale în bazar

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National