Contrabandă cu ţigări

 Contrabandă cu ţigăriNou caz de contrabandă cu ţigări netimbrate din Serbia. De data aceasta, făptaşul a fost prins în Lugoj.

În perioada sărbătorilor, poliţiştii organizează acţiuni pentru a-i prinde pe cei care fac contrabandă cu ţigări. Astfel, cei din Lugoj au prins ieri asupra faptei un tânăr de 23 de ani. Bărbatul conducea un autoturism plin de pachete de ţigări pe strada 13 Decembrie din oraş. La percheziţie, oamenii legii au găsit peste 1.180 de pachete de ţigări.

Marfa nu era timbrata corespunzător, iar ţigările erau de mărci diferite. Tânărul s-a ales cu marfa confiscată şi dosar penal.

Anda Deliu

yim Contrabandă cu ţigărigmail Contrabandă cu ţigăribookmark Contrabandă cu ţigăridelicious Contrabandă cu ţigăridigg Contrabandă cu ţigărimyspace Contrabandă cu ţigărishare save 120 16 Contrabandă cu ţigări

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National