480 de tone de cereale confiscate

 480 de tone de cereale confiscateIeri s-a realizat una dintre cele mai mari capturi de cereale transportate ilegal în judeţul Timiş. Este vorba despre 480 de tone de porumb pentru care nu existau nici un fel de acte de provenienţă.

Captura a fost realizată în localitatea Lenauheim. Poliţiştii au oprit mai multe tractoare care transportau porumb. În urma verificărilor, s-a constatat că nu existau documente care să justifice provenienţa mărfii.

Poliţia şi reprezentanţii Gărzii Financiare au hotărât ca întreaga cantitate de cereale să fie confiscată, iar cei care o transportau să primească o amendă de 3.000 RON. Valoarea totală a porumbului este de 300.000 RON.

Anda Deliu

Foto: www.porumbei.ro

yim 480 de tone de cereale confiscategmail 480 de tone de cereale confiscatebookmark 480 de tone de cereale confiscatedelicious 480 de tone de cereale confiscatedigg 480 de tone de cereale confiscatemyspace 480 de tone de cereale confiscateshare save 120 16 480 de tone de cereale confiscate

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National