Unde merg timisorenii de revelion ?

artificii Unde merg timisorenii de revelion ?Restaurantul Gradina Banateana a pregatit un program special de Revelion, cu un meniu deosebit si melodii cantate live de Gigi Nanu. Pretul unui meniu este de 200 de lei de persoana, iar rezervari se pot face la numarul de telefon 0722-874.850.

Cine doreste sa-si petreaca noaptea de Revelion intr-o maniera aparte o poate face la restaurantul specializat in mancare japoneza Sushi Ya, care pune la dispozitia oaspetilor trei variante de meniu, dintre care unul este vegetarian. Pretul meniului este de 150 de lei de persoana, iar rezervari se pot face la numarul de telefon 0722-278.744.

Complexul Hotelier Parc Buzias a conceput un pachet special de Revelion, care cuprinde doua zile de relaxare, sejurul incluzand atat cazarea pentru doua nopti, micul dejun si masa festiva de Revelion, cat si accesul gratuit la sala de fitness, la sauna si la piscina. Muzica din noaptea de Revelion va fi asigurata de formatia Prietenii mei, alcatuita din Nicoleta Vlasici si Petre Irimica. Pachetul de Revelion costa 660 de lei de persoana.

La Cantina Studenteasca din complex, meniul din noaptea de Revelion costa 150 de lei, participantii avand de ales de la mancarea traditionala romaneasca, la diverse feluri exotice de mancare.

In afara restaurantelor, cluburile si barurile din Timisoara vor organiza, ca in fiecare an, un party special in noaptea de Revelion, cu muzica, animatoare, tombole, etc, pretul mediu al unui astfel de pachet fiind de circa 250 de lei.

yim Unde merg timisorenii de revelion ?gmail Unde merg timisorenii de revelion ?bookmark Unde merg timisorenii de revelion ?delicious Unde merg timisorenii de revelion ?digg Unde merg timisorenii de revelion ?myspace Unde merg timisorenii de revelion ?share save 120 16 Unde merg timisorenii de revelion ?

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National