Ten Days of Christmas, day 10: O iubire ca-n poveşti

Am ajuns la ultima noastră recomandare. Pentru seara celei de-a doua zi de Crăciun, am ales o poveste de dragoste. “O iubire ca-n poveşti” este o reinterpretare a poveştii Cenuşăresei, cu Drew Barrymore în rolul principal. Sperăm că filmele recomandate v-au adus măcar puţină emoţie în suflet şi v-au ajutat să uitaţi, măcar pentru câteva ore de răutăţile cotidiene. În continuare, evenimente-bănătene.ro vă doreşte un An Nou fericit şi ca toate dorinţele să vi se îndeplinească în 2011.

Filmul o înfăţişează pe Danielle de Barac în ipostaza unei Cenuşărese care trăieşte în Franţa, în epoca Renaşterii. Danielle a rămas de mică fără mamă şi este fericită când tatăl său se recăsătoreşte, mai ales ca mama ei vitregă mai are încă două fete. Într-o zi, tatăl său are însă un accident de călărie care îl răpune, iar de atunci viaţa fetiţei devine un calvar. Mama vitregă o transformă pe Danielle în servitoarea sa şi a fiicelor sale. Până la maturitate, fata este nevoită să nu meargă niciodată la un bal şi să nu fie prezentată nimănui.

Destinul face ca Danielle să îl întâlnească pe prinţul Henry, moştenitorul tronului Franţei. Prima lor întâlnire nu este deloc romantică, după ce tânăra îl loveşte î faţă pe prinţ, deoarece l-a confundat cu un hoţ. Însă tocmai curajul lui Danielle şi faptul că a fost una dintre puţinele persoane care l-a trata ca pe un om obişnuit îl fac pe Henry să se îndrăgostească de ea. Danielle se teme să nu fie respinsă de prinţ datorită faptului că este ţinută în propria sa casă ca o servitoare, şi de aceea îl minte în privinţa vieţii sale. Însă totul este pe cale să iasă la iveală în seara marelui bal.

You need to install or upgrade Flash Player to view this content, install or upgrade by clicking here.

Anda Deliu

yim Ten Days of Christmas, day 10: O iubire ca n poveştigmail Ten Days of Christmas, day 10: O iubire ca n poveştibookmark Ten Days of Christmas, day 10: O iubire ca n poveştidelicious Ten Days of Christmas, day 10: O iubire ca n poveştidigg Ten Days of Christmas, day 10: O iubire ca n poveştimyspace Ten Days of Christmas, day 10: O iubire ca n poveştishare save 120 16 Ten Days of Christmas, day 10: O iubire ca n poveşti

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National