Alcoolul i-a adus moartea

 Alcoolul i a adus moarteaO femeie în vârstă de 51 de ani a murit tocmai în noaptea de Crăciun. Ea a fost omorâtă în bătaie de concubinul său, după ce au ambii au consumat alcool medicinal.

Femeia şi concubinul său, în vârstă de 51 de ani, au vrut să sărbătorească în felul lor Crăciunul. Deoarece ei nu aveau o locuinţă, ci trăiau pe stradă şi se adăposteau pe unde apucau, cuplul a luat mai multe sticle de alcool medicinal şi s-a adăpostit într-o baracă. La un moment dat, datorită beţiei, bărbatul şi femeie au început să se certe. Omul s-a enervat şi a început să o lovească pe femeie, care a murit în urma lovitorilor. Concubinul său s-a prezentat în dimineaţa de Crăciun la Secţia 4 de Poliţie din Timişoara pentru a se preda.

Concubinii nu sunt din judeţ, ci au venit în Timişoara din Satu Mare. Bărbatul este domiciliat în localitatea Moftinu Mare, iar victima era din Viile. Acum, bărbatul este arestat preventiv 29 de zile pentru a se soluţiona cazul.

Anda Deliu

Foto: www.mediafax.ro

yim Alcoolul i a adus moarteagmail Alcoolul i a adus moarteabookmark Alcoolul i a adus moarteadelicious Alcoolul i a adus moarteadigg Alcoolul i a adus moarteamyspace Alcoolul i a adus moarteashare save 120 16 Alcoolul i a adus moartea

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National