Prinşi la furat de băuturi alcoolice

 Prinşi la furat de băuturi alcooliceTrei bărbaţi au vrut să fure mai multe baxuri de băuturi alcoolice în noaptea de duminică. Poate că cei trei ar fi scăpat basma curată dacă nu ar fi trecut pe roşu la un semafor.

Totul s-a petrecut pe Bulevardul Republicii. Poliţiştii efectuau acţiunea de patrulare de noapte obişnuită când au observat o autoutilitară albă care se deplasa dinspre Strada Gării spre Bulevardul General Dragalina. Poliţiştilor le-a fost atrasă atenţia de faptul că vehiculul a trecut pe roşu la semafor şi au decis să pornească în urmărirea maşinii. La intersecţia cu Bulevardul General Dragalina, maşina a oprit brusc şi din ea au coborât trei bărbaţi în fugă.

Poliştii au tras câteva focuri pentru a-i speria pe fugari şi au reuşit astfel să îl prindă pe unul dintre ei. Este vorba despre un tânăr de numai 17 ani din Jimbolia. Din mărturia sa oamenii legii au aflat că cei trei au furat mai multe baxuri de băutură dintr-un depozit din apropierea gării. Tânărul s-a ales cu dosar penal, iar ceilalţi doi sunt căutaţi de poliţie.

Anda Deliu

Foto: www.aradon.ro

yim Prinşi la furat de băuturi alcoolicegmail Prinşi la furat de băuturi alcoolicebookmark Prinşi la furat de băuturi alcoolicedelicious Prinşi la furat de băuturi alcoolicedigg Prinşi la furat de băuturi alcoolicemyspace Prinşi la furat de băuturi alcooliceshare save 120 16 Prinşi la furat de băuturi alcoolice

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National