I-au furat pistolul în Ajunul Crăciunului

 I au furat pistolul în Ajunul CrăciunuluiUn cetăţean a reclamat ieri faptul că pistolul i-a fost furat. Din primele cercetări a rezultat că arma a fost sustrasă de către o cunoştinţă a familiei posesorului, care dorea să vândă pistolul.

Bărbatul s-a prezentat cu permisul său de port armă la Serviciul Arme, Explozivi, Substanţe periculoase. Omul le-a povestit poliţiştilor că arma i-a fost furată încă de vineri, din Ajunul Crăciunului. Pistolul său era unul cu gloanţe de cauciuc şi pe lână armă, omul a observat că îi mai lipsesc şapte cartuşe.

În urma cercetărilor, poliţiştii au descoperit că arma şi cartuşele au fost furate de o femeie în vârstă de 40 de ani care avea legături cu familia păgubitului. Femeia dorea să vândă bunurile furate, dar s-a alea acum cu dosar penal pentru furt calificat, efectuarea fără autorizaţie a operaţiunilor cu arme şi muniţii, precum şi deţinerea unei arme fără permis pentru acest lucru.

Anda Deliu

Foto: www.jurnalvalcean.ro

yim I au furat pistolul în Ajunul Crăciunuluigmail I au furat pistolul în Ajunul Crăciunuluibookmark I au furat pistolul în Ajunul Crăciunuluidelicious I au furat pistolul în Ajunul Crăciunuluidigg I au furat pistolul în Ajunul Crăciunuluimyspace I au furat pistolul în Ajunul Crăciunuluishare save 120 16 I au furat pistolul în Ajunul Crăciunului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National