O femeie a dispărut de mai bine de o săptămână

 O femeie a dispărut de mai bine de o săptămânăFemeia din fotografie a fost văzută ultima oară în Lugoj şi pe strada unde locuieşte, în data de 19 decembrie. Ea se numeşte Purdea Ileana, are 58 de ani şi este din localitatea Coşteiu.

Toţi cei care pot furniza informaţii despre persoana dispărută sunt rugaţi să sune la numărul pentru urgenţe 112. Ea a fost văzută în data de 19 în jurul orei 16 în apropierea unei benzinării, iar apoi pe strada unde locuieşte din Coşteiu.

Nu se ştie ce purta femeia ultima oară când a fost văzută de cunoscuţi, dar semnalmentele ei sunt următoarele: are înălţimea cuprinsă între 1,55-1,60 cm, în jur de 50 de kg, păr grizonat, faţa ovală, ochii căprui şi constituţie astenică.

Anda Deliu

yim O femeie a dispărut de mai bine de o săptămânăgmail O femeie a dispărut de mai bine de o săptămânăbookmark O femeie a dispărut de mai bine de o săptămânădelicious O femeie a dispărut de mai bine de o săptămânădigg O femeie a dispărut de mai bine de o săptămânămyspace O femeie a dispărut de mai bine de o săptămânăshare save 120 16 O femeie a dispărut de mai bine de o săptămână

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National