Braconaj în timpul unei vânători legale

 Braconaj în timpul unei vânători legaleIeri, pe fondul de vânătoare de la Curtea, s-a produs un nou caz de braconaj. Deşi era vorba despre o vânătoare organizată de clubul de profil din Făget, condiţiile în care au fost ucise animalele nu au fost legale.

La vânătoare au participat patru cetăţeni. Este vorba despre un paznic din Bălteşti şi trei bărbaţi din comuna Pietroasa. Din primele cercetări rezultă că nu toţi participanţii la vânătoare au semnat autorizaţia, ceea ce contravine prevederilor legale. De asemenea, trei porci mistreţi au fost vânaţi cu ajutorul câinilor, un alt lucru interzis.

Pe lângă cei trei mistreţi, în captura vânătorilor s-au mai aflat şi cinci vulpi. Toţi participanţii la vânătoare sunt acum cercetaţi penal.

Anda Deliu

Foto: www.recolta.eu

yim Braconaj în timpul unei vânători legalegmail Braconaj în timpul unei vânători legalebookmark Braconaj în timpul unei vânători legaledelicious Braconaj în timpul unei vânători legaledigg Braconaj în timpul unei vânători legalemyspace Braconaj în timpul unei vânători legaleshare save 120 16 Braconaj în timpul unei vânători legale

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National