Cadouri sexy pe care le poţi face de Crăciun

cadouri-1_e965f75baa

Dacă eşti în căutarea unui cadou de Crăciun pe ultima sută de metri, de care să vă bucuraţi amândoi, iată mai jos câteva propuneri sexy:

Un costum de la sex-shop
Dacă ai aflat deja una dintre fanteziile sale erotice mult râvnite, dă o fugă până la cel mai apropiat sex-shop, unde se găsesc şi costumaţii, apoi cumpără una care să fie cât mai apropiată de ce îşi doreşte el. Mai departe e simplu să îi faci cadoul: apari îmbrăcată în ţinută la momentul potrivit.

Un parfum senzual
Parfumurile de seară sunt mai senzuale şi mirosurile mai pregnante decât cele de zi. În plus, un parfum de seară ţine mai mult şi iubitul tău va rămâne cu amintiri frumoase, mai ales când aşternuturile lui încă păstrează parfumul tău. Poţi alege unul care să îi placă lui foarte mult, iar efectul va fi cu atât mai puternic.

Un inel vibrator
Când vine vorba de plăcerile sexuale în doi, inelul vibrator este una dintre alegerile bune. Poţi găsi la farmacie, în sex-shop sau în supermarket pachetul cu inelul vibrator, la care poţi adăuga şi un lubrifiant ce poate fi folosit şi pe post de ulei de masaj. Inelul vibrator se aşază la baza penisului său, cu partea mai mare în sus, special făcută pentru stimularea clitorisului în timpul partidelor de sex.

O paletă pentru bătaie la fund
Fetele obraznice merită o bătaie la fund… Dar şi bărbaţii care nu au fost cuminţi şi şi-au supărat iubitele. Desigur, nu este vorba de bătaie în urma certurilor, ci puteţi aduce un pic de “disciplină” (dominator-supus) în patul vostru. Paleta este un început bun – iar dacă nu găseşti una specială la sex-shopuri, cu siguranţă vei găsi la hypermarket un set de palete de ping pong.

Cărţi erotice
Pentru momentele în care vă plictisiţi şi căutaţi noi idei şi senzaţii de experimentat în pat, una-două cărţi cu texte sexy, erotice, vă pot fi de mare ajutor. Vă puteţi citi unul altuia, puteţi citi împreună sau puteţi “studia” textele separate, pentru a găsi soluţii împotriva monotoniei.

Sursa: Unica

 

yim Cadouri sexy pe care le poţi face de Crăciungmail Cadouri sexy pe care le poţi face de Crăciunbookmark Cadouri sexy pe care le poţi face de Crăciundelicious Cadouri sexy pe care le poţi face de Crăciundigg Cadouri sexy pe care le poţi face de Crăciunmyspace Cadouri sexy pe care le poţi face de Crăciunshare save 120 16 Cadouri sexy pe care le poţi face de Crăciun

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National