Un bărbat a ars în somn

Din primele constatări ale poliţiştilor rezultă că victima a decedat deoarece locuinţa sa a luat foc de la nişte jar căzut din sobă. Omul dormea şi nu a sesizat ce se întâmpla.

Ieri, poliţiştii şi pompierii au mers pe strada Mangalia pentru a stinge un incendiu. După ce flăcările au fost stinse, pompierii au găsit în holul locuinţei cadavrul unui bătrân de 74 de ani. Din primele cercetări, s-a stabilit că omul s-a culcat lăsând focul în sobă aprins.

Din nefericire, câteva bucăţi de jar au căzut pe covor, care a luat foc şi a dus la un incendiu care s-a propagat în toată locuinţa. Cadavrul său a fost transportat la IML pentru o autopsie care să stabilească exact cauza decesului.

Anda Deliu

yim Un bărbat a ars în somngmail Un bărbat a ars în somnbookmark Un bărbat a ars în somndelicious Un bărbat a ars în somndigg Un bărbat a ars în somnmyspace Un bărbat a ars în somnshare save 120 16 Un bărbat a ars în somn

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National