Prinşi la braconaj

Nici nu a început bine anul, că doi bărbaţi s-au gândit să meargă la vânătoare. Cei doi au “uitat” însă că au nevoie autorizaţie pentru armele pe care doreau să le folosească.

Totul s-a petrecut ieri în localitatea Sârbova. Poliţiştii au observat un autoturism cu numere străine care a intrat în localitate şi le-a atras atenţia. Maşina a fost oprită pentru un control în urmă căruia s-au găsit o puşcă cu aer comprimat cu lunetă de calibru 6, 35 şi o cutie de 150 de alice de acelaşi calibru.

Arma şi muniţiile aparţineau unuia dintre cei doi pasageri, care doreau să vâneze fazani. Acum, cei doi pasageri sunt cercetaţi pentru deţinerea fără autorizaţie a unei arme neletale, efectuarea fără autorizaţie a operaţiunilor cu arme şi muniţii şi vânătoarea fără permis pentru acest lucru.

Anda Deliu

yim Prinşi la braconajgmail Prinşi la braconajbookmark Prinşi la braconajdelicious Prinşi la braconajdigg Prinşi la braconajmyspace Prinşi la braconajshare save 120 16 Prinşi la braconaj

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National