Poli e obligată să plătească restanţe de 2,4 milioane de euro

 Poli e obligată să plătească restanţe de 2,4 milioane de euroClubul timişorean este bun de plată după ce trei cluburi au câştigat litigiile pentru transferuri, anunţă site-ul gsp.ro. Cluburile care au dat în judecată gruparea bănăţeană sunt Galatasaray, Ostrava şi Benfica.

Suma de 2,4 milioane de euro provine din restanţele pe care Poli nu le-a plătit pentru transferurile lui Ovidiu Petre, Lukas Magera şi Laszlo Sepsi. Clubul a primit o înştiinţare prin fax de la FIFA. Suma trebuie achitată în termen de 30 de zile. În caz contrar, clubul poate primi interdicţie la transferuri, iar dacă problema se prelungeşte, poate suferi chiar o depunctare.

Cea mai veche partea a datoriei datează din 2005, când Ovidiu Petre s-a transferat în oraşul de pe Bega de la Galatasaray Istanbul. Clubul timişorean mai avea de plătit până în ziua de azi 500.000 de euro către gruparea turcă. Apoi, datoria s-a îngroşat odată cu venirea atacantului ceh Lukas Magera, în vara lui 2008. Jucătorul a fost adus de la Banik Ostrava pentru suma de un milion de euro, din care 680.000 de euro nu au fost livraţi de către clubul timişorean.

În cazul lui Sepsi, este vorba şi de restanţe financiare. Jucătorul adus de la Benfica Lisabona acum un an a depus memoriu pentru a deveni liber de contract, acuzând restanţe salariale. Clubul lusitan mai avea de încasat 1,2 milioane de euro pentru fundaş. De asemenea, jucătorul susţine că mai are de primit de la club 260.000 de euro din salarii.

În momentul de faţă, Poli are datorii şi faţă de jucătorii săi. Din restanţele financiare s-au acumulat 250.000 de euro. Totuşi, oficialii alb-violeţilor vor primi o gură de oxigen după 15 ianuarie, când vor încasa de la LPF 1,2 milioane de euro, adică jumătate din drepturile de transmisie tv pentru campionatul în curs.

Anda Deliu

Foto: www.click.ro

yim Poli e obligată să plătească restanţe de 2,4 milioane de eurogmail Poli e obligată să plătească restanţe de 2,4 milioane de eurobookmark Poli e obligată să plătească restanţe de 2,4 milioane de eurodelicious Poli e obligată să plătească restanţe de 2,4 milioane de eurodigg Poli e obligată să plătească restanţe de 2,4 milioane de euromyspace Poli e obligată să plătească restanţe de 2,4 milioane de euroshare save 120 16 Poli e obligată să plătească restanţe de 2,4 milioane de euro

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National