Cu autorizaţia pentru raţe au vânat un fazan

 Cu autorizaţia pentru raţe au vânat un fazanNou caz de braconaj în judeţ. De data aceasta este vorba de doi vânători cu autorizaţie pentru arma de vânătoare şi pentru activitatea în sine, dar nu şi pentru specia pe care a împuşcat-o.

Poliţiştii l-au prins ieri pe făptaş la intersecţia DN 6 cu drumul judeţean 609 B. Cei doi bărbaţi sunt din localitatea Coşteiu. Poliţiştii au găsit în autoturismul acestora o armă de vânătoare cu alice de calibru 12/70, o altă armă de calibru 16/20, trei cartuşe cu proiectil unic, 29 de cartuşe cu alice, zece cartuşe de calibru 12 şi, cel mai important, un rucsac în care se afla un fazan mort.

Unul dintre cei doi avea permis pentru armele de vânătoare şi autorizaţie pentru zilele de 4 şi 5 ianuarie, doar că autorizaţia îi permitea să vâneze raţe, nicidecum fazani. Astfel, vânătorul s-a ales cu dosar penal pentru braconaj.

Anda Deliu

Foto: www.animale.ro

yim Cu autorizaţia pentru raţe au vânat un fazangmail Cu autorizaţia pentru raţe au vânat un fazanbookmark Cu autorizaţia pentru raţe au vânat un fazandelicious Cu autorizaţia pentru raţe au vânat un fazandigg Cu autorizaţia pentru raţe au vânat un fazanmyspace Cu autorizaţia pentru raţe au vânat un fazanshare save 120 16 Cu autorizaţia pentru raţe au vânat un fazan

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National