Urmărire ca în filme lângă Gara de Nord

 Urmărire ca în filme lângă Gara de NordAzi-noapte poliţiştii au avut parte de o urmărire ca în filme. Oamenii legii au urmărit un autoturism de la Gară până pe bulevardul Iuliu Maniu, unde maşina poliţii a fost lovită cu un ghiveci.

Totul s-a petrecut imediat după miezul nopţii. Poliţiştii de la Secţia 5 au încercat să oprească un autoturism, dar şoferul nu i-a ascultat. Echipajul a cerut şi sprijinul colegilor de la Secţia 4 pentru a putea opri şoferul. Acest lucru nu a fost însă uşor, deoarece maşina poliţiei a fost nevoită să îl urmărească pe şoferul indisciplinat pe mai multe străzi: Republicii, Gării, Pop de Băseşti, până pe bulevardul Iuliu Maniu.La volan se afla un cetăţean de etnie romă, care nu a făcut altceva decât să îi “conducă” pe cei de la poliţei în curtea casei în care locuieşte, sperând că rudele îi vor sări în ajutor. Când maşina poliţiei a ajuns în curte şi a reuşit să îl imobilizeze pe şoferul de 28 de ani, o femeie din familia acestuia a aruncat de la etajul doi cu bradul de Crăciun peste autoturism.

Pomul s-a oprit în cădere, dar pe autovehiculul poliţiştilor a ajuns ghiveciul în care era pus bradul, spărgând parbrizul. După verificări, oamenii legii au constat că cetăţeanul de etnie romă nu avea permis de conducere, iar maşina avea numere de înmatriculare expirate. De asemenea, şoferul a refuzat să sufle în etilotest şi să i se ia probe de sânge pentru a-i fi stabilită alcoolemia. El a fost condus la secţia de poliţie pentru cercetări şi se va alege cu dosar penal.

Anda Deliu

Foto: www.mediafax.ro

yim Urmărire ca în filme lângă Gara de Nordgmail Urmărire ca în filme lângă Gara de Nordbookmark Urmărire ca în filme lângă Gara de Norddelicious Urmărire ca în filme lângă Gara de Norddigg Urmărire ca în filme lângă Gara de Nordmyspace Urmărire ca în filme lângă Gara de Nordshare save 120 16 Urmărire ca în filme lângă Gara de Nord

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National