Cadavru găsit în groapa de gunoi la Lugoj. Cazul este încă neelucidat

 Cadavru găsit în groapa de gunoi la Lugoj. Cazul este încă neelucidatMuncitorii de la salubritate din Lugoj au făcut o descoperire terifiantă în această dimineaţă. Mai mulţi câini fără stăpân dădeau târcoale trunchiului unui bărbat, al cărui cap şi membre au fost secţionate. Cercetările în acest caz continuă.

Angajaţii de la groapa de gunoi au sunat imediat la Poliţie. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de criminalişti şi ofiţeri de la Serviciul de Investigaţii Criminale. Ofiţerii au încercat să găsească în groapa de gunoi şi alte resturi ale membrelor sau ale capului cadavrului, dar fără succes. Au găsit însă reziduuri de la spitalul din localitate, adică seringi, pansamente şi alte obiecte sanitare pline de sânge. Din primele cercetări s-a stabilit că trunchiul aparţine unui bărbat cu vârsta cuprinsă între 40-50 de ani, dar este dificil să se stabilească exact de câte zile se afla cadavrul acolo, deoarece era foarte bine conservat datorită frigului. Se pare că trunchiul bărbatului a fost secţionat de la mijloc în jos, iar apoi acoperit cu o folie de plastic.

După cercetările la locul descoperirii cadavrului, poliţiştii s-au mutat la Spitalul de Psihiatrie din oraş. În apropierea containerelor de gunoi au fost descoperite pe zăpadă mai multe urme de sânge. Acum, sunt analizate probele biologice pentru a verifica dacă sângele provine de la cadavrul de la groapa de gunoi. De asemenea, se cercetează dacă vreunul din pacienţi este dat dispărut.

Anda Deliu

Foto: www.observatorbn.ro

yim Cadavru găsit în groapa de gunoi la Lugoj. Cazul este încă neelucidatgmail Cadavru găsit în groapa de gunoi la Lugoj. Cazul este încă neelucidatbookmark Cadavru găsit în groapa de gunoi la Lugoj. Cazul este încă neelucidatdelicious Cadavru găsit în groapa de gunoi la Lugoj. Cazul este încă neelucidatdigg Cadavru găsit în groapa de gunoi la Lugoj. Cazul este încă neelucidatmyspace Cadavru găsit în groapa de gunoi la Lugoj. Cazul este încă neelucidatshare save 120 16 Cadavru găsit în groapa de gunoi la Lugoj. Cazul este încă neelucidat

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National