Coordonata de distractie 007 pentru agentii secreti la balul bobocilor de la Facultatea de Management din UPT. Galerie foto

bal

Recruti de toate varstele, studenti si profesori de la facultatea de Management in Productie si Transporturi Politehnicii din Timisoara s-au adunat marti seara în clubul No Name din oras. Tema editiei din acest an a fost una binecunoscuta, acesta este Balul “a carei coordonata este cunoscuta drept Skyfall 007”. Asadar in aceasta seara am asistat la sharmul desăvarsit al agentilor secreti, a misterului precum si a unei atmosfere ce garanteaza o actiune palpitanta. Pe muzica buna, tinerii si-au ales si cei mai frumosi colegi, iar concurentii au fost supusi la 4 probe care au facut ca lumea sa se simte bine: reprezentare artistica a unor momente pe scena in proba de originalitate, proba de dansuri in grup, proba surpriza, creativitate, indemanare. Deschiderea balului a fost facuta prin defilarea cuplurilor de agenti prezentati de Matei Dima alias BRomania, ultimul din pozitia de “Bro” from Romania – asa cum i-au dat americanii acoperirea la vedere.

trans Coordonata de distractie 007 pentru agentii secreti la balul bobocilor de la Facultatea de Management din UPT. Galerie foto

trans Coordonata de distractie 007 pentru agentii secreti la balul bobocilor de la Facultatea de Management din UPT. Galerie fotoIntre aceste momente programul a inclus momentul coregrafic realizat de formatia de dans Ultimate Style Dance School, urmat de o demonstratie de Kango Jumps. O prezentare de moda DM – Fashion si un spectacol de dans de societate sustinut de Ioaniciu Daniel, fost student al acestei facultatii, a completat tonul vesel, elegant si misterios al serii.

Dupa competitia celor 007 perechi pe scena, juriul a decis castigatorii titlurilor de Mister si Miss al Balului.  La baieti primul loc a revenit lui Moti Daniel, iar la fete cea mai frumoasa a fost desemnata Olar Oana.

Daniel are 19 ani si este din Arad. Se considera ca fiind mereu cu zambetul pe buze,ii place sa descopere noi lucruri citind carti A decis sa participe pentru a trai o experienta unica in viata. Toata aceasta aventura o percepe ca o “distractie maxima”. La intrebarea Cum te vezi peste 10 ani, a raspuns simplu “un antreprenor”, iar motto-ul ce il caracterizeaza este : “learn, believe and succeed”.

Oana are 19 ani si este din Bihor. Se considera o fire sportive careia ii place handbalul.In timpul liber ii place deasemenea sa danseze. Spune ca a ales sa participe pentru a nu exista mai tarziu regrete, dar si pentru ca doreste sa isi faca prieteni.Mai spune ca emotiile ei sunt tot mai amplificate, dar ca sunt emotii constructive.Peste 10 ani spune ca “Peste 10 ani ma vad o fire la fel de energica, implinita atat pe plan profesional cat si personal.Motto’ul dupa care se ghideaza in viata este :  “Viata este ca si pokerul: daca nu pariezi nu poti sa castigi!” Dupa rezultat se vede ca a pariat destul in aceasta seara.

Dupa ce s-au stabilit titlurile serii, s-a dat startul la petrecere in club pentru studenţii facultăţi. Pe acordurile captivante date de la platane tinerii s-au lasat prinsii in miscari cu adevarat de top secret, fiecare dintre cei aflati la petrecere s-a bucurat la maxim . Toti care au venit la bal au fost invitatii speciali ai reuniunii, chiar daca nu au ajuns inca celebritatea. Distractia in local a continuat pana la ore tarzii.

Valentin Handro

 

GALERIE FOTO:

yim Coordonata de distractie 007 pentru agentii secreti la balul bobocilor de la Facultatea de Management din UPT. Galerie fotogmail Coordonata de distractie 007 pentru agentii secreti la balul bobocilor de la Facultatea de Management din UPT. Galerie fotobookmark Coordonata de distractie 007 pentru agentii secreti la balul bobocilor de la Facultatea de Management din UPT. Galerie fotodelicious Coordonata de distractie 007 pentru agentii secreti la balul bobocilor de la Facultatea de Management din UPT. Galerie fotodigg Coordonata de distractie 007 pentru agentii secreti la balul bobocilor de la Facultatea de Management din UPT. Galerie fotomyspace Coordonata de distractie 007 pentru agentii secreti la balul bobocilor de la Facultatea de Management din UPT. Galerie fotoshare save 120 16 Coordonata de distractie 007 pentru agentii secreti la balul bobocilor de la Facultatea de Management din UPT. Galerie foto

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National