BALUL DRAGOBETELUI, CSL TIMIȘ, EDIȚIA A IX-A. GALERIE FOTO si VIDEO!

headerbal

Sărbătoarea iubirii, Dragobetele, este promovata in continuare  de tinerii din filiala Timiș a Partidului Național Liberal. Astfel, vineri, 26 februarie 2016, de la ora 22:00, în Clubul Heaven  din Timișoara, aceștia au pus la cale ediția  a IX-a  a Balului Dragobetelui. Evenimentul a devenit o tradiție pentru organizatori – Cluburile Studențești Liberale din Timiș, spun tinerii din PNL.

Dragobetele  reprezintă sărbătoarea iubirii la români, fiind unul dintre cele mai frumoase obiceiuri străvechi ale poporului roman. Așadar, tinerii îndrăgostiți s-au întâlnit și în acest an să își sărbătorească dragostea în stil românesc.  Cluburile Studențești Liberale din Timiș şi Tineretul Naţional Liberal din Timiş au oferit pentru îndrăgostiți o seară de neuitat și un spectacol pe cinste cu momente muzicale, voie bună, dans și multe premii surpriză.

Seara a fost deschisă de o reprezentatie coregrafica oferita de Ansamblul folcloric Doina Timisului, dupa care a inceput un concurs de Dragobete unde 5 perechi s-au întrecut în îndemânare pentru a cucerii juriul și a câștiga premiile puse la bătaie de sponsori. Au urmat 3 probe în care băieții au trebuit să demonstreze cât de bine își cunosc partenerele dar și cât de frumos știu să le răsfețe cu declarații de dragoste. Nelipsită a fost și proba de cultura generala. Alte momentele artistice au  fost susținute de catre cuplul de dansatori latino din cadrul Idella Dance Club. Silvana Carpineanu si Adriana Carpineanu au intretinut atmosfera cu recitalurile prezentate. Programul de pe scena a fost completat de interpretarea unor melodii romanesti de catre Madalina Bratu, una dintre participantele la concurs.

Cele 3 perechi câștigătoare s-au bucurat de premii din partea sponsorilor.  Dupa acordarea titlurilor serii distractia a continuat pe acordurile livrate de DJ-ul Heaven Studio, care au reusit sa creeze after party de neuitat. Petrecerea a continuat până spre dimineață.

 

Valentin Handro&Inforama

 

VIDEO:

GALERIE FOTO:

 

yim BALUL DRAGOBETELUI, CSL TIMIȘ, EDIȚIA A IX A. GALERIE FOTO si VIDEO!gmail BALUL DRAGOBETELUI, CSL TIMIȘ, EDIȚIA A IX A. GALERIE FOTO si VIDEO!bookmark BALUL DRAGOBETELUI, CSL TIMIȘ, EDIȚIA A IX A. GALERIE FOTO si VIDEO!delicious BALUL DRAGOBETELUI, CSL TIMIȘ, EDIȚIA A IX A. GALERIE FOTO si VIDEO!digg BALUL DRAGOBETELUI, CSL TIMIȘ, EDIȚIA A IX A. GALERIE FOTO si VIDEO!myspace BALUL DRAGOBETELUI, CSL TIMIȘ, EDIȚIA A IX A. GALERIE FOTO si VIDEO!share save 120 16 BALUL DRAGOBETELUI, CSL TIMIȘ, EDIȚIA A IX A. GALERIE FOTO si VIDEO!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National