De Dragobete dragostea rezistă la BALUL CSL TIMIȘ, EDIȚIA A X-A. GALERIE FOTO SI VIDEO!

Dragobete 12

Sărbătoarea iubirii, Dragobetele, este promovata in continuare  de tinerii din filiala Timiș a Partidului Național Liberal. Astfel, vineri, 24 februarie 2017, de la ora 21:00, în Clubul 30  din Timișoara, aceștia au pus la cale ediția  a X-a a Balului Dragobetelui. Evenimentul a devenit o tradiție pentru organizatori – Cluburile Studențești Liberale din Timiș. Unul dintre cele mai frumoase obiceiuri străvechi ale poporului român rezistă!

Dragobetele  reprezintă sărbătoarea iubirii la români, fiind unul dintre cele mai frumoase obiceiuri străvechi ale poporului roman. Așadar, tinerii îndrăgostiți s-au întâlnit și în acest an să își sărbătorească dragostea în stil românesc.  Cluburile Studențești Liberale din Timiş au oferit pentru îndrăgostiți o seară de neuitat și un spectacol pe cinste cu momente muzicale, voie bună, dans și multe premii surpriză.

„Unele tradiţii nu se schimbă. Chiar dacă în cei 10 ani de existenţă a Balului studenţii s-au schimbat, echipa CSL Timiş a dus mai departe acest eveniment de suflet al filialei PNL Timiş, pentru că ne dorim să promovăm valorile şi tradiţiile româneşti”, spune Ciprian Trocan, președintele CSL Timiș.

Ca în fiecare an, participanţii au avut parte de un concurs de perechi, probe surpriză și premii puse la dispoziție de organizatori, alte momente artistice, dar și de un concert susținut de Vizi Imre, fost finalist la emisiunea „Vocea României” şi finalist la Eurovision România, care va cânta alături de formaţia The TM Groove.

Cele 3 perechi câștigătoare s-au bucurat de premii din partea sponsorilor.  Dupa acordarea titlurilor serii distractia a continuat pe acordurile livrate de DJ-ul din Clubul 30, care au reusit sa creeze un after party de neuitat. Petrecerea a continuat până spre dimineață.

Valentin Handro & Face4tv

VIDEO:

https://www.youtube.com/watch?v=NK7L5W0RVB8&feature=youtu.be

GALERIE FOTO:

yim De Dragobete dragostea rezistă la BALUL CSL TIMIȘ, EDIȚIA A X A. GALERIE FOTO SI VIDEO!gmail De Dragobete dragostea rezistă la BALUL CSL TIMIȘ, EDIȚIA A X A. GALERIE FOTO SI VIDEO!bookmark De Dragobete dragostea rezistă la BALUL CSL TIMIȘ, EDIȚIA A X A. GALERIE FOTO SI VIDEO!delicious De Dragobete dragostea rezistă la BALUL CSL TIMIȘ, EDIȚIA A X A. GALERIE FOTO SI VIDEO!digg De Dragobete dragostea rezistă la BALUL CSL TIMIȘ, EDIȚIA A X A. GALERIE FOTO SI VIDEO!myspace De Dragobete dragostea rezistă la BALUL CSL TIMIȘ, EDIȚIA A X A. GALERIE FOTO SI VIDEO!share save 120 16 De Dragobete dragostea rezistă la BALUL CSL TIMIȘ, EDIȚIA A X A. GALERIE FOTO SI VIDEO!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National