A doua victorie pentru handbaliştii alb-violeţi la Turneul Banatul

Elevii lui Otto Hell au reuşit să se impună şi în al doilea meci de la Turneul Banatul, cu scorul de 23-19 în faţa celor de la Oroshazi FKSE. Bănăţenii sunt singura echipă care a adunat până în acest moment două victorii, fiind urmată de Partizan Belgrad şi Universitatea Cluj, cu câte un meci câştigat.

Timişorenii au preluat conducerea jocului după primele 15 minute, când au reuşit să se detaşeze la două goluri în faţa celor de la Oroshazi. Diferenţa s-a majorat progresiv în favoarea bănăţenilor, iar scorul a fost de 16-9, după ce handbaliştii din Ungaria au jucat şi nouă minute fără să marcheze. La reluarea jocului, oaspeţii au mai reuşit să micşoreze din diferenţă. La jumătatea reprizei secunde, s-au apropiat la trei goluri de timişoreni, la scorul de 18-15. Alb-violeţii au ţinut însă de scor şi meciul s-a terminat cu 23-19. Cei mai buni marcatori ai echipei timişorene au fost Spahic, Vaidasigan şi Cotinghiu, cu câte 6, 5, respectiv 3 goluri marcate. Din echipa maghiară s-a remarcat Goran Dukic, cu 4 reuşite.

În celelalte meciuri disputate astăzi s-au impus Partizan Belgrad, cu 34-29 în meciul cu Oroshazi, şi Universitatea Cluj cu 34-32 în meciul cu sârbii.

Anda Deliu

yim A doua victorie pentru handbaliştii alb violeţi la Turneul Banatulgmail A doua victorie pentru handbaliştii alb violeţi la Turneul Banatulbookmark A doua victorie pentru handbaliştii alb violeţi la Turneul Banatuldelicious A doua victorie pentru handbaliştii alb violeţi la Turneul Banatuldigg A doua victorie pentru handbaliştii alb violeţi la Turneul Banatulmyspace A doua victorie pentru handbaliştii alb violeţi la Turneul Banatulshare save 120 16 A doua victorie pentru handbaliştii alb violeţi la Turneul Banatul

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National