La Grădina Zoologică din Timişoara s-a născut un pui de guanaco

 La Grădina Zoologică din Timişoara s a născut un pui de guanacoToţi vizitatorii Grădinii Zoologice vor putea vedea un nou exemplar de guanaco. Este vorba despre un pui care s-a născut în data de 22 ianuarie.

Astfel, odată cu naşterea puiului numărul exemplarelor de guanaco a ajuns la patru. Puiul este de sex feminin şi este foarte sănătos. La naştere, animăluţul cântărea 6 kilograme, iar greutatea sa este în creştere constantă. Femela guanaco a fost botezată de către îngrijitori “Ema”. Având în vedere că acum sunt mai multe examplare de guanaco, cei de la Zoo speră să poată demara şi un proces de reproducere.

Cei care doresc să vadă puiul pot veni la Grădina Zoologică de marţi până duminică, între orele 10-16.30. De asemenea, alte informaţii despre specia gunaco pot fi găsite pe site-ul www.carpatzoo.ro,, la următorul link http://www.carpatzoo.ro/index.php?meniuId=25&viewCat=126&lg=ro.

Anda Deliu

yim La Grădina Zoologică din Timişoara s a născut un pui de guanacogmail La Grădina Zoologică din Timişoara s a născut un pui de guanacobookmark La Grădina Zoologică din Timişoara s a născut un pui de guanacodelicious La Grădina Zoologică din Timişoara s a născut un pui de guanacodigg La Grădina Zoologică din Timişoara s a născut un pui de guanacomyspace La Grădina Zoologică din Timişoara s a născut un pui de guanacoshare save 120 16 La Grădina Zoologică din Timişoara s a născut un pui de guanaco

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National